Tελευταια Νεα

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ... Ο Ερντογάν και το τρομερό σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας για την αποσταθεροποίηση της Νότιας Ευρώπης


Η Τρίπολη της Λιβύης θα γίνει κέντρο της οργάνωσης στην Αφρική και εφαλτήριο για αποσταθεροποίηση πιθανόν σε Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Ν. Ευρώπης. Σχέδιο πλήρους υποταγής της Λιβύης και της Βόρειας Αφρικής ετοιμάζει ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, μαζί με τα σχέδια του στην Α.Μεσόγειο.

Ένα πρώην μέλος του ισλαμικού συμβουλίου Shura του Διεθνούς Δικτύου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, με το όνομα Σαλάχ αλ-Χαντάντ, αποκάλυψε ένα μυστικό σχέδιο της τρομοκρατικής οργάνωσης και του διεθνούς δικτύου της στη Λιβύη και τη Βόρεια Αφρική, για ένα σχέδιο το οποίο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν σκοπεύει να ολοκληρώσει 2028.
Ο Salah al-Haddad, ο οποίος ήταν μέλος του Συμβουλίου Shura του Διεθνούς Δικτύου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έως ότου αποχώρησε, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του Al-Ain News,περιέγραψε ένα γενικό σχέδιο που προϋπάρχει από το 2006 για τον έλεγχο της Λιβύης και της Βόρειας Αφρικής.

Βάσει του σχεδίου αυτού, ο Ερντογάν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να γιορτάσει το 2028, τα εκατό χρόνια της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Τρίπολη, την πρωτεύουσα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Βόρεια Αφρική.

Το διεθνές αυτό τρομοκρατικό σχέδιο αποκαλύφθηκε λεπτομερώς όταν ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης έφτασε στα περίχωρα της πρωτεύουσας, Τρίπολη. Στοιχεία αποκάλυψαν ότι η διεθνής οργάνωση Μουσουλμανική αδελφότητα, θέλει να καταλάβει ολόκληρη την Βόρεια Αφρική.

Ο Khaled al-Mishri, επικεφαλής του λεγόμενου συμβουλευτικού Συμβουλίου του λιβυκού Κράτους, δήλωσε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Μόσχα στις 22 Μαρτίου 2019 ότι:

«Η κατάσταση του κλάδου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Λιβύης είναι μοναδική επειδή ανέλαβε την υλοποίηση του σχεδίου για το 2028 για το διεθνές δίκτυο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Αυτό έχει καταστήσει σαφές ότι η Λιβύη αποτελεί κόμβο για όλα τα παρακλάδια των οργανώσεων της Αδελφότητας, τους ηγέτες και τις πολιτοφυλακές, μαζί με τους συμμάχους τους σε περιφερειακές και δυτικές χώρες και όλοι επιδιώκουν να κάνουν την Μουσουλμανική Αδελφότητα “κυβέρνηση” στη Λιβύη”.

Υποστήριξε επίσης ότι οι «Νεο-Οθωμανοί», με επικεφαλής τον Ερντογάν, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη, οι οποίες θα αποτελέσουν την αφετηρία για νέες εκστρατείες της τρομοκρατικής οργάνωσης με στόχο να αποσταθεροποιήσουν τις χώρες της περιοχής και να υπονομεύσουν τα καθεστώτα τους για τον έλεγχο της Μεσογείου Θάλασσας μέσω της Λιβύης.

«Με αυτόν τον τρόπο, σκοπεύουν να πολιορκήσουν τη Νότια Ευρώπη και να στραγγαλίσουν την Αίγυπτο. Έχουν οικονομικούς, αποικιακούς και ιδεολογικούς στόχους», πρόσθεσε ο al-Haddad.

«Η διεθνής τρομοκρατική οργάνωση της Μ.Αδελφότητας έδωσε εντολή στην Τουρκία και συγκεκριμένα στον Ερντογάν, μέλος του διεθνούς δικτύου, να επέμβει στρατιωτικά στη Λιβύη. Αυτό ξεκίνησε μυστικά από το 2012. Η Τρίπολη είναι το τελευταίο προπύργιο και η βάση τους στη Βόρεια Αφρική", κατέληξε ο ίδιος.

Επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι περισσότερες από τις σημαντικές περιοδικές διεθνείς συναντήσεις για τη Μουσουλμανική Αδελφότητα πραγματοποιούνταν στην Τουρκία για δεκαετίες, ακόμη και πριν ο Ερντογάν ανέλθει στην εξουσία το 2002.

Το 2006, δήλωσε ο al-Haddad, η διεθνής τρομοκρατική οργάνωση αξιοποίησε όλες τις δυνατότητές της που είχε στην διάθεση του το παρακλάδι της στην Λιβύη, για να διεισδύσει σε ζωτικούς οργανισμούς και θεσμούς του λιβυκού κράτους,όπως η Κεντρική Τράπεζα, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, το Ίδρυμα Ανάπτυξης (GICDF), και το ίδρυμα των μέσων ενημέρωσης γνωστό ως Λιβύη al-Ghad.
Ο Αλ-Χαντάντ εξήγησε ότι αυτό πραγματοποιήθηκε υπό την κάλυψη της λεγόμενης συμφωνίας μετά την Καντάφι εποχή,που περιλάμβανε την αντικατάστασή του με τον γιο του, Σάιφ Αλ-Ισλάμ. Ο Σάιφ Αλ-Ισλάμ φιλοξένησε και υποστήριξε την Μουσουλμανική Αδελφότητα για να καταφέρει να κυβερνήσει και ως εκ τούτου τους εξουσιοδότησε ως μέρος μιας φερόμενης συμφωνίας για την Λιβύη.

Τα γεγονότα του Φεβρουαρίου 2011 ήταν το έναυσμα του σχεδίου, για την αρπαγή του ελέγχου και των αρμοδιοτήτων της λιβυκής κυβέρνησης, ιδίως υπουργικές και ηγετικές θέσεις σε κυρίαρχους θεσμούς, όπως η Κεντρική Τράπεζα, η Λιβυκή Επενδυτική Εταιρεία (LIA), η Λιβυκή Τράπεζα (LFB), στην Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου (NOC), στην Λιβυκή Εταιρεία Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής (LPTIC).

Μιλάμε για πραγματικά τρομερές αποκαλύψεις που αφορούν το παγκόσμιο σχέδιο μιας οργάνωσης “φάντασμα” η οποία αιματοκύλησε τη Συρία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο και τόσες άλλες χώρες, ενώ στοχεύει και την Ευρώπη μέσω "πρακτόρων της" που ήδη αλωνίζουν.

« Προηγουμενη
Επομενη »