Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψεύτικη κούκλα ντυμένη με στολή αστυνομικού και μάσκα γουρουνιού βρέθηκε κρεμασμένη από γέφυρα στη Φλόριντα

Μια ψεύτικη κούκλα που φορούσε αστυνομική στολή βρέθηκε κρεμασμένη πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα το σαββατοκύριακο. Σύμφ...



Μια ψεύτικη κούκλα που φορούσε αστυνομική στολή βρέθηκε κρεμασμένη πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα το σαββατοκύριακο.




Σύμφωνα με την ABC News, οι αστυνομικοί κλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου για να διερευνήσουν μια πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας σε έναν πολυσύχναστο διακρατικό αυτοκινητόδρομο.





Κατά την άφιξή τους, οι αρχές ανακάλυψαν ότι δεν υπήρχε αυτοκτονία και ότι η φιγούρα που κρεμόταν από τη γέφυρα ήταν μια ψεύτικη κούκλα ντυμένη ως αστυνομικός και φορώντας μια μάσκα γουρουνιού.

Ο σερίφης του Τζάκσονβιλ Μάικ Ουίλιαμς είπε στο Facebook, "Το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί που απεικονίζει το ψεύτικο λιντσάρισμα ενός ψεύτικου αστυνομικού είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Αυτό το περιστατικό πραγματοποιήθηκε από ανθρώπους που θέλουν να υπονομεύσουν τις αφοσιωμένες προσπάθειές μας για να διατηρήσουμε την πόλη μας ασφαλή. Πάρα πολλοί καλοί πολίτες συνεργάζονται μαζί μας για να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ασφαλή μέσω ενεργών συνεργασιών. Αυτή η πράξη δεν είναι ανεκτή και θα συνεργαστούμε με τους πολίτες για να λογοδοτήσουν εκείνοι που είναι υπεύθυνοι."

Η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη οι υπεύθυνοι.
Florida police find 'extremely disturbing' mock lynching of pig ...