Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.... από το τελεσίγρφο του Φλώρου... «Η Ελλάδα παίζει με την φωτιά...» ψελλίζουν...!!!

Δείτε το γράφει το τουρκικό μέσο: Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά ! Μία ακόμη θρασεια απειλή προς την Τουρκία από τον αρχηγό του Γενικού ...

Yunanistan ateşle oynuyor! Genelkurmay Başkanı Floros'tan Türkiye'ye bir küstah tehdit daha

Δείτε το γράφει το τουρκικό μέσο:

Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά ! Μία ακόμη θρασεια απειλή προς την Τουρκία από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Φλώρο




Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου της Ελλάδας Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος και στο παρελθόν με πολλές δηλώσεις είχε θέσει στο στόχαστρο την Τουρκία συνεχίζει να ενοχλείται από τις κινήσεις στην Τουρκία σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο. Ο Φλώρος με μία θρασεία απειλή προς την Τουρκία δήλωσε πως ” Όποιος πατήσει σε ελληνικό έδαφος πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα δούμε ποιος είναι”.

ΕΔΩ Η ΔΗΛΩΣΗ ΦΛΩΡΟΥ: Πολεμικό ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ Στρατηγού Φλώρου: «''Όποιος πατήσει το ποδάρι του στην Ελλάδα, πρώτα θα τον κάψουμε & μετά θα δούμε ποιός ήταν...»...!!
…..
Ο Φλώρος σε παλαιότερη δήλωση του είχε πει πως “οι Έλληνες στρατιώτες θα κόψουν τον δρόμο των Τούρκων. Ιδιαίτερα στην περιοχή μας αυτή τη στιγμή η γεωπολιτική σκακιέρα έχει πάρει φωτιά Είμαστε απόγονοι ευκλεων και γενναίων πολεμιστών. Είμαστε έτοιμοι να συντρίψουμε οποιονδήποτε επιπόλαια που θα κάνει το μοιραίο λάθος να μας υποτιμήσει”.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΘΡΑΣΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ σχολιάζοντας δηλώσεις που έγιναν από την Ελλάδα τις περασμένες εβδομάδες, όταν ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας δήλωσε πως αν χρειαστεί ¨Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία¨, είχε πει πως θα πρόκειται για σαρδάμ.
……

https://www.sondakika.com