Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξαφάνιση Μαντλίν: Η αστυνομία αναζητεί το πτώμα της σε πηγάδια - ΦΩΤΟ

Η πορτογαλική αστυνομία ετοιμάζεται να ερευνήσει τα πηγάδια στο αγροτόσπιτο όπου έμενε ο Κρίστιαν Μπρίκνερ στην Πράια ντα Λουζ αναζητώ...



Η πορτογαλική αστυνομία ετοιμάζεται να ερευνήσει τα πηγάδια στο αγροτόσπιτο όπου έμενε ο Κρίστιαν Μπρίκνερ στην Πράια ντα Λουζ αναζητώντας τη σορό της Μαντλίν ΜακΚάν. Το αγροτόσπιτο αυτό νοίκιαζε ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της τρίχρονης, το 2007.




Αυτή η εξοχική κατοικία βρισκόταν σε απόσταση περίπου μισής ώρας από το σημείο απ' όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν. Η έκταση διαθέτει σειρά από παλιά πηγάδια και ένα μονοπάτι οδηγεί στην παραλία όπου πήγαινε η οικογένεια της Μαντλίν. Αυτό έρχεται ενώ αναμένεται οι γονείς της να πληροφορηθούν μέσα σε ημέρες πώς πέθανε η κόρη τους.

Οι δικηγόροι του Μπρίκνερ είπαν ότι αυτός δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη Μάντι εκτός κι αν του φέρουν αποδείξεις ότι εμπλέκεται.Η αστυνομία ετοιμάζεται να ερευνήσει τα εγκαταλελειμμένα πηγάδια προκειμένου να βρει το πτώμα του παιδιού, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, Sol.

Αξιωματικοί σκέφτονταν να σκάψουν τη γη γύρω από τα δύο σπίτια όπου κατοικούσε ο Μπρίκνερ στην Πράια ντα Λουζ. Τα άλλα κτίσματα βρίσκονται σε λόφο κοντά στο θέρετρο, περίπου 11 λεπτά από το σημείο όπου διέμενε η Μαντλίν και η οικογένειά της. Πορτογαλική πηγή είπε στη Sun: "Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχουν επαφές με τις γερμανικές Αρχές σχετικά με την υπόθεση και αναμφίβολα προετοιμάζονται να κάνουν νέες έρευνες με την ελπίδα να μπει τελεία και παύλα στην υπόθεση της ΜακΚάν".