Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ... Άρτα: Τρεις αστυνομικοί στο νοσοκομείο επειδή… πήγαν για έλεγχο σε μαγαζί...!!!

Οι αστυνομικοί που πήγαν σε κατάστημα καφέ-μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας λίγο μετά τις 04.30 το πρωί, στο πλαίσιο διερεύνησης κα...


Οι αστυνομικοί που πήγαν σε κατάστημα καφέ-μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας λίγο μετά τις 04.30 το πρωί, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας, δεν φαντάζονταν τι θα ακολουθούσε…




Όταν έφτασε το περιπολικό οι άνδρες της Υπηρεσίας ήταν αδύνατον να κάνουν έλεγχο στο κατάστημα καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με αντιδράσεις των θαμώνων ενώ κάποιοι εξ αυτών προκάλεσαν μικροφθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στη συνέχεια κάλεσαν ενισχύσεις και όταν κατέφθασαν και άλλοι αστυνομικοί στο σημείο, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν εκείνους που νωρίτερα είχαν δημιουργήσει φασαρία και είχαν προκαλέσει τις φθορές στο περιπολικό, δέχθηκαν σωματική επίθεση με αποτέλεσμα 3 από αυτούς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύονται .

Ο ένας αστυνομικός έχει κάταγμα στη μύτη ενώ οι άλλοι δύο έχουν ελαφρύτερα τραύματα .

Για το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθησαν το πρωί στην Άρτα 6 άνθρωποι, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απλής, επικίνδυνης και βαριάς σωματικής βλάβης, βίας κατά υπαλλήλων, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης ησυχίας και παραβάσεων της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση οι παραπάνω κατηγορούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην πόλη της Άρτας, ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια δύο εκ των συλληφθέντων μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Πηγή: epirus-tv-news