Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ...!!! Ευθεία απειλή κατά της Ελλάδος...!!! Ακάρ: «Ελάτε να τα βρούμε αλλιώς... θα λυπηθείτε»

Με νέα δήλωση του ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, «δυναμιτίζει» το κλίμα, καθώς υποστηρίζει πως αν δεν υπάρξει συμφωνία και συζή...

Το πάει στα άκρα ο Χ. Ακάρ: «Ελάτε να τα βρούμε αλλιώς... θα λυπηθείτε»

Με νέα δήλωση του ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, «δυναμιτίζει» το κλίμα, καθώς υποστηρίζει πως αν δεν υπάρξει συμφωνία και συζήτηση θα... λυπηθούμε.






«Θα προστατεύσουμε σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα και το δίκιο μας. Επαναλαμβάνουμε υπομονετικά την πρόσκλησή μας στους συνομιλητές μας. Σας λέμε "ελάτε να καθίσουμε, να τα βρούμε, να συζητήσουμε". Μην διανοηθείτε να δημιουργήσετε τετελεσμένα χωρίς εμάς, θα λυπηθείτε», διαμήνυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, δήλωσε ότι η Τουρκία είχε προτείνει και σε άλλες χώρες συμφωνίες αντίστοιχες με αυτή που έγινε με τη Λιβύη.

Ο Καλίν, μιλώντας στο CNN Turk, πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ δεν είναι πρόθυμες να παίξουν «καθοριστικό ρόλο» στην εμφύλια σύρραξη στη Λιβύη. Ο ίδιος εξαπέλυσε βολές κατά του Χαφτάρ τονίζοντας ότι προκαλεί χάος στη Λιβύη, έχοντας και την υποστήριξη της Γαλλίας.