Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΖΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ... Αντίποινα Γαλλίας σε Τουρκία: Ο Μακρόν στέλνει πολεμικά πλοία στα ανοιχτά της Λιβύης...!!!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Α.Μεσόγειο από την δράση της γαλλικής κυβέρνησης, η οποία κινείται πλέον με ταχύτητα μετά από σοβαρές πλ...


Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στην Α.Μεσόγειο από την δράση της γαλλικής κυβέρνησης, η οποία κινείται πλέον με ταχύτητα μετά από σοβαρές πληροφορίες της γαλλικής δύναμης στην Αφρική, για τα ύποπτα και επικίνδυνα τουρκικά σχέδια στην Λιβύη τα οποία αφορούν και την Γαλλία.





Γαλλική φρεγάτα πολλαπλών χρήσεων FREMM και μια φρεγάτα κλάσης La Fayette βρίσκονται στο δρόμο προς τα ανοικτά της Λιβύης, φορτωμένες με πυραύλους επιφανείας-επιφανείας αλλά και αντιαεροπορικούς.

Επίσης γαλλικά αεροσκάφη ΑΦΝΣ Atlantique 2 θα μεταβούν στην αεροπορική βάση Ανδρέα Παπανδρέου στην Πάφο, στα πλαίσια της επιχείρησης Irini.

Σκοπός του Παρισιού είναι να “κόψει τον αέρα” της Τουρκίας που μεταφέρει ανενόχλητη όπλα, πυρομαχικά και Τζιχαντιστές στην Λιβύη μέσω της Α.Μεσογείου.

Επίσης γαλλικές πηγές εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το σοβαρότατο επεισόδιο με το τουρκικό πολεμικό πλοίο TCG Gokova, το οποίο εμπόδισε μια γαλλική φρεγάτα να ελέγξει το φορτηγό πλοίο Çirkin στις 10 Ιουνίου, ενώ μετέφερε όπλα στην Λιβύη.