Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είχε τα πιο μακριά νύχια στον κόσμο -Τα έχασε με έναν τρομερό τρόπο

Η Λι Ρέντμοντ κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που είχε ποτέ μια γυναίκα, αλλά τα έχασε σε ένα τρομερό ατύχημα. ...


Η Λι Ρέντμοντ κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που είχε ποτέ μια γυναίκα, αλλά τα έχασε σε ένα τρομερό ατύχημα.





Η Λι Ρέντμοντ δεν έχει κόψει τα νύχια της από το 1979. Τα βυθίζει σε ζεστό ελαιόλαδο καθημερινά και χρησιμοποιεί μπουκαλάκια ενίσχυσης το ένα μετά το άλλο και τα γυαλίζει για να τα διατηρήσει σε άριστη κατάσταση.





Στο μεγαλύτερο μήκος τους, τα νύχια της και στα δύο χέρια μετρήθηκαν συνολικά 8,65 μέτρα, κερδίζοντας έτσι μια θέση στο βιβλίο με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες για τα μακρύτερα νύχια που είχε ποτέ γυναίκα.
«Ήταν απλώς μια πρόκληση για τον εαυτό μου να δω πόσο μακριά θα προχωρούσαν προτού αρχίσουν να στριφογυρίζουν. Συνέχισα να καθορίζω ημερομηνίες και ημερομηνίες που θα τα έκοβα και απλά δεν μπορούσα να το κάνω. Είναι περίεργο πώς γίνονται μέρος σου», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.


«Νομίζω ότι τα νύχια μου με όρισαν σε πολλούς ανθρώπους, ήμουν γνωστή ως “η κυρία με τα νύχια”, αλλά για μένα θα έπρεπε να τους εξηγήσω ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό», προσθέτει.


Όμως η Λι, από τη Σολτ Λέικ Σίτι στις ΗΠΑ, έχασε όλα τα νύχια της, όταν ενεπλάκη σε ένα τρομακτικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα και αυτά έσπασαν.
Καθόταν στη θέση του συνοδηγού όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με άλλα τρία οχήματα και η ίδια πετάχτηκε στο δρόμο. «Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένα νύχι και άρχισα να κλαίω», λέει η ίδια.

Τότε, είπε σε μία αυτόπτη μάρτυρα ότι τα νύχια της είχαν σημειώσει ρεκόρ και η γυναίκα άρχισε να πηγαίνει τριγύρω για να συγκεντρώνει όλα τα κομμάτια των νυχιών, τα οποία η Λι κρατά τώρα σε μια πλαστική σακούλα για να της υπενθυμίζουν την εποχή που τα είχε.


«Ήταν κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ γιατί δεν μπορούσα να αλλάξω τίποτα. Αυτό που με ενόχλησε ήταν, ότι γίνονται η ταυτότητά σου. Ένιωσα ότι είχα χάσει μέρος αυτής», ανέφερε η Λι.

Το ατύχημα σημαίνει ότι ενώ η Λι κρατά ακόμα το ρεκόρ για τα μακρύτερα νύχια που υπήρξαν ποτέ, δεν κατέχει το τρέχον ρεκόρ, το οποίο ανήκει στην Ayanna Williams.


Αλλά η Λι ξανακοιτάζει στο παρελθόν όταν είχε τα μακριά της νύχια με περηφάνια, παρόλο που υπήρχαν πολλά πράγματα που δυσκολευόταν να κάνει εξαιτίας τους.


Ένα από αυτά, ήταν ότι δεν μπορούσε να πάει στην τουαλέτα των αεροπλάνων, καθώς δεν χωρούσε με τα τεράστια νύχια της. Αυτό σήμαινε ότι δεν έπρεπε να φάει ή να πιει για 24 ώρες πριν από κάθε μεγάλη πτήση.

Όπως λέει όμως, μπορούσε να καταφέρει πολλά άλλα πράγματα, όπως το να φροντίζει τα εγγόνια της, να πλένει και να γράφει. Συνήθιζε να χρησιμοποιεί μακριά μολύβια με γόμες στην άκρη για να πληκτρολογεί.

Όσο για την πιο συνηθισμένη ερώτηση που της έκανε ο κόσμος, ήταν πώς πήγαινε στην τουαλέτα. Η απάντησή της: «Προσεκτικά».