Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η 35χρονη στους άνδρες της Ασφάλειας όταν της χτύπησαν την πόρτα

Τα δυο κινητά τηλέφωνα και το λαπ-τοπ της 35χρονης που κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα θα σταλούν τη Δευτέρα για ανάλυ...

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η 35χρονη στους άνδρες της Ασφάλειας όταν της χτύπησαν την πόρτα

Τα δυο κινητά τηλέφωνα και το λαπ-τοπ της 35χρονης που κατηγορείται ότι έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα θα σταλούν τη Δευτέρα για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Μέχρι την Παρασκευή εκτιμούν ότι θα έχουν τα αποτελέσματα από το «ξεκλείδωμα» των ηλεκτρονικών συσκευών για να έχουν πλήρη εικόνα της υπόθεσης.




Δηλαδή, πόσο καιρό ετοίμαζε το χτύπημα για να εξοντώσει την «φανταστική αντίζηλο» που είχε κατασκευάσει στο εμμονικό της μυαλό, όπως για παράδειγμα διαπιστώθηκε από σχετική αναζήτηση που έκανε στο google από το κινητό της ότι έψαχνε να αγοράσει περούκα απ τις 9 Μαΐου, από που προμηθεύτηκε το βιτριόλι και αν φυσικά υπήρχε συνεργός που τη βοήθησε να αγοράσει το θειικό οξύ που διέλυσε το πρόσωπο της Ιωάννας.

Τα πρώτα λόγια και η περούκα
«Τι θέλετε σπίτι μου; Τι θέλει η Ασφάλεια από μένα;».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 35χρονης όταν στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης η ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας την πλησίασαν έξω από το σπίτι της στου Ζωγράφου και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών όπου οδηγήθηκε τηρούσε αρνητική στάση και όταν οι αστυνομικοί απόρησαν γιατί είχε μαζί της την καστανοκόκκινη περούκα τους είπε κυνικά «Μια δυο φορές έχω κάψει στη βαφή τα μαλλιά μου και κάποιες φορές την έχω μαζί μου».

Αρνητική στάση εξακολουθεί να διατηρεί και κατά την κράτηση της στην Ασφάλεια.

Ακόμα και στον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου που την επισκέπτεται καθημερινά, δεν λέει πολλά.