Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ζευγάρι στη Μαγνησία με έξι κιλά χασίς και ένα... ξίφος (φώτο)

Ένας Έλληνας μαζί με την αλλοδαπή σύντροφό του, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, που αποκλείεται να προέρχονταν από το μοναδικό...

Ένας Έλληνας μαζί με την αλλοδαπή σύντροφό του, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, που αποκλείεται να προέρχονταν από το μοναδικό χασισόδεντρο το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του.





Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που τους συνέλαβαν εκτιμούν ότι κάπου καλλιεργούσαν αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία.

Το ζευγάρι συνελήφθη στο σπίτι του άνδρα σε περιοχή της Μαγνησίας, μετά από έρευνα κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά πέντε κιλά και 28,9 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, άλλα 780 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», το ύψους 38 εκατοστών δενδρύλλιο που καλλιεργούσαν και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Στο σπίτι βρέθηκε ακόμη ένα... ξίφος, ενώ κατασχέθηκαν και 185 ευρώ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε στο ζευγάρι δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για να εντοπιστεί η φυτεία, αν βέβαια υπάρχει.