Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιασαν τον Αλβανό που έσφαξε τον περιπτερά στην Αταλάντη...

Συνελήφθη από τις Αρχές, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης της αιματηρής επίθεσης σε περίπτερο στην Αταλάντη που σημειώθηκε το βράδυ της π...

Αταλάντη: Χειροπέδες σε 31χρονο αλλοδαπό για την επίθεση με μαχαίρι στον περιπτερά

Συνελήφθη από τις Αρχές, ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης της αιματηρής επίθεσης σε περίπτερο στην Αταλάντη που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.




Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για έναν 31χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των Αστυνομικών μετά το περιστατικό με τον περιπτερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος φέρεται να κρυβόταν όλες αυτές τις μέρες και βρήκε καταφύγιο στα βουνά. Τις τελευταίες ώρες το κρησφύγετό του ήταν στην Άγναντη του Δήμου Καμένων Βούρλων, όπου και συνελήφθη σήμερα λίγο πριν τις 15:30.

Ο δράστης λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής είχε εισβάλει στο περίπτερο που διατηρεί 66χρονος επί της κεντρικής οδού Εθνικής Αντιστάσεως και κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό και στην πλάτη στον άτυχο περιπτερά.

Την ίδια ώρα το θύμα του, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας φέροντας σοβαρά τραύματα κυρίως στο λαιμό...