Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέφτουν κεφάλια στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς

Σε «αδρανοποιήσεις»-μετακινήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που φέρονται να εμπλέκονται στη σκοτεινή υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς εν...





Σε «αδρανοποιήσεις»-μετακινήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., που φέρονται να εμπλέκονται στη σκοτεινή υπόθεση του κυκλώματος διαφθοράς εντός της Αστυνομίας, προχώρησε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η φυσική και πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας «ξήλωσε» αξιωματικούς της Ασφάλειας που υπηρετούσαν σε κρίσιμες θέσεις αλλά και αξιωματικό που υπηρετούσε σε κρίσιμη υπηρεσία στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στη λεωφόρο Κατεχάκη.

ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ

Οι αξιωματικοί αυτοί μετακινήθηκαν σε θέσεις… γραφείου, έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα. 

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Μιχάλης Καραμαλάκης, έχει ήδη διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την εμπλοκή αστυνομικών σε κύκλωμα διαφθοράς, ενώ έχει ζητήσει από την Εισαγγελία επίσημη ενημέρωση για τα ονόματα των αστυνομικών που φέρονται να συνεργάστηκαν με οργάνωση που «προστάτευε» οίκους ανοχής, στούντιο και παράνομα καζίνο. Το αρχηγείο θα λάβει τη δικογραφία της υπόθεσης και θα διενεργήσει τη δική του έρευνα, παράλληλα με το ποινικό σκέλος που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του έχει κάνει λόγο για παρακράτος που λειτουργούσε εντός του Σώματος. Οι περισσότεροι από τους 28 εμπλεκομένους στην υπόθεση, οι οποίοι έχουν ήδη λάβει κλήσεις από τον αρμόδιο Πταισματοδίκη για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις, είναι «επιχειρηματίες», εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και δικηγόροι. 

Οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν λόγο για μία δικογραφία που διαστρεβλώνει τα γεγονότα και βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην υποκλοπή αποσπασματικών συνομιλιών. Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι κάποιοι θα κινηθούν νομικά εναντίον αυτών που έκαναν την έρευνα.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ