Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ... Τσαβούσογλου και γαμπρός του Ερντογάν συνάντησαν τον Σαράτζ στη Λιβύη...!!

ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ Α;ΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗ ΛΙΒΥΗ...!! Αιφνι...

Το "προφητικό" σημείωμα της 35χρονης και η συγκλονιστική κατάθεση ...

ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ Α;ΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗ ΛΙΒΥΗ...!!




Αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Λιβύη πραγματοποίησε την Τετάρτη κλιμάκιο υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης της Τουρκίας με επικεφαλής τον υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον υπουργό Οικονομικών, και γαμπρό του Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Η αντιπροσωπεία των Τούρκων είχε επίσημες συνομιλίες με εκπροσώπους της ισλαμιστικής Κυβέρνησης της Λιβύης και τον Τουρκολίβυο πρωθυπουργό Φάγετ Αλ Σαράτζ, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες κινήθηκαν γύρω από τις εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών, καθώς επίσης και την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία για την εξεύρεση λύσης που θα οδηγήσει αρχικά σε ανακωχή και κατόπιν σε κατάπαυση του πυρός μεταξύ των ισλαμιστικών δυνάμεων του Σαράτζ, που υποστηρίζεται από την Τουρκία, το Κατάρ και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, ο οποίος έχει την υποστήριξη της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ρωσίας και πολιτικά από τη Γαλλία και την Ελλάδα.