Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυροσβέστες πήγαν για φωτιά και… τους λήστεψαν τσιγγάνοι στη Θήβα!

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων του Πυρίου και κλήθηκε να τη σβήσει ένα πλήρωμα από την Π.Υ. Θηβών. Οι δύο πυροσβέστ...


Η φωτιά είχε εκδηλωθεί κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων του Πυρίου και κλήθηκε να τη σβήσει ένα πλήρωμα από την Π.Υ. Θηβών. Οι δύο πυροσβέστες που πήγαν για να κάνουν το καθήκον τους, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα τσιγγάνων που είχε πρόθεση να τους ληστέψει.






Πράγματι από τον έναν τον πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να πάρουν τη χρυσή αλυσίδα και από τον άλλον να πάρουν όσα χρήματα είχε επάνω του, ενώ επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα! Το πρωτοφανές πλιάτσικο που επιχείρησαν δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη περιοχή ξεσπούν τέτοια περιστατικά βίας και παρανομίας. Παρά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τις συλλήψεις, συνεχίζουν ακάθεκτοι να ληστεύουν και να κλέβουν διερχόμενους οδηγούς και πολίτες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε ολόκληρο το νομό.