Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ... Μεγάλη συμμορία μεταναστών «σπάει στο ξύλο» Σουηδούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο περιστατικό βίας στην Σουηδία με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς Οργή και αγανάκτηση αφότου έκανε το γύρο του Facebook ένα βίντεο που δε...


Νέο περιστατικό βίας στην Σουηδία με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς

Οργή και αγανάκτηση αφότου έκανε το γύρο του Facebook ένα βίντεο που δείχνει πώς μια ομάδα περικυκλώνεται και ένας άντρας δέχεται πολλά χτυπήματα στο πρόσωπό του. Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης πώς το αυτοκίνητό τους έχει βανδαλιστεί.

Ακόμη ένα άτομο από την ομάδα ξυλοκοπήθηκε από τη συμμορία.




Το Σάββατο το πρωί η Jullan Karlsson δημοσίευσε μια ανάρτηση στην οποία ζητά να ευχαριστήσει τον πρωθυπουργό Stefan Löfven "για όλα τα χάλια που συμβαίνουν". Το περιστατικό που προκάλεσε το ποστάρισμα συνέβη τα μεσάνυχτα στο Vendel / Husby που βρίσκεται στο Örbyhus.

Περίπου πενήντα "ξένοι άντρες"

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η ομάδα τους δέχτηκαν ξαφνικά εντελώς απρόκλητη επίθεση από έναν άντρα . Όταν είχε ξεκινήσει η κακοποίηση, άλλοι πενήντα ενεπλάκησαν χαρακτηριζόμενοι ως "ξένοι άντρες". Επιπλέον, μπορεί να φανεί πώς το αμάξι τους έχει βανδαλιστεί τόσο στο αμάξωμα όσο και στο παρμπρίζ. Παρακάτω είναι ένα βίντεο που έχει ανεβάσει στο Facebook.

Η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται

Το Social News μίλησε με την Jullan Karlsson για το περιστατικό. Η ίδια δηλώνει ότι η αστυνομία ήρθε στον τόπο του συμβάντος, αλλά δεν ενδιαφερόταν ιδιαίτερα να ενεργήσει. Στη συνέχεια, λέει ότι η παρέα της δεν έχει δει ποτέ τη συμμορία στο παρελθόν και δεν μπορεί να δει κανέναν λόγο για τον οποίο πήγαν να τους επιτεθούν.