Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η απολογία της «μαύρης χήρας»: Είμαι αθώα κι είμαι γυναίκα της εκκλησίας

Για πρώτη φορά απολογείται η πρωτόδικα καταδικασμένη σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, χήρα του καπετάνιου της Κοιλάδας, το 2...



Για πρώτη φορά απολογείται η πρωτόδικα καταδικασμένη σε ισόβια για τη δολοφονία του συζύγου της, χήρα του καπετάνιου της Κοιλάδας, το 2014.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κατηγορουμένη εξέφρασε έντονα την αγάπη για τον σύζυγο της, ο οποίος όπως είπε ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής της.

«Είμαι ένας απλός άνθρωπος, της εκκλησίας. Αγαπούσα πολύ αυτό που είχα….Ήταν αδιάθετος και δεν πήγε στη δουλειά. Πήγα τη μικρή στο σχολείο και όταν γύρισα κάπνιζε έξω και μιλούσε στο τηλέφωνο….Πήγα για καφέ με δύο φίλες. Όταν γύρισα από τη βόλτα και τελείωσα τις δουλειές στο σπίτι, αντίκρισα πολύ κόσμο και ρωτούσα “θα γίνει καλά;”», τόνισε μεταξύ άλλων.

Το άγριο φονικό έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο άτυχος καπετάνιος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και κοιλιά, στην αυλή του σπίτι του αδελφικού του φίλου, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας Αργολίδας.