Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα της Καλλιθέας... Τα δύο κρίσιμα λάθη που διέπραξε η σκύλα με το βιτριόλι...

Δύο κρίσιμα λάθη φέρεται πως έκανε η γυναίκα που διέπραξε το φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα και πλέον έχουμε μπει στο πιο κρίσιμο 48ωρο ...

Ραγδαίες εξελίξεις στο έγκλημα της Καλλιθέας - Η γυναίκα με το βιτριόλι διέπραξε δύο κρίσιμα λάθη

Δύο κρίσιμα λάθη φέρεται πως έκανε η γυναίκα που διέπραξε το φρικτό έγκλημα στην Καλλιθέα και πλέον έχουμε μπει στο πιο κρίσιμο 48ωρο των αστυνομικών ερευνών.

Συγκεκριμένα η δράστις είχε μισθώσει το ταξί, με το οποίο πήγε στον τόπο του εγκλήματος, μέσω εφαρμογής στο κινητό της ή στον υπολογιστή της.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμη λάθος της μαυροφορεμένης, που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου, ήταν πως κουβαλούσε το κινητό τηλέφωνο στην τσάντα της, τόσο την ημέρα που έριξε το βιτριόλι, όσο και τις δύο προηγούμενες που κατόπτευε το χώρο.

Αυτό σημαίνει πως θα ταυτοποιηθεί σύντομα.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα πλαίσιο σχέσεων και επαφών μεταξύ συγκεκριμένων ατόμων, που η ανάλυση τόσο των τηλεφωνικών κλήσεων όσο και της χαρτογράφησης των μετακινήσεων από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας, θα τους δώσει διαυγή εικόνα για το τι συνέβη όχι μόνο εκείνη την ημέρα, αλλά και τις δύο προηγούμενες ημέρες.

«Ζητήσαμε να γίνει άρση είκοσι τηλεφωνικών αριθμών που θεωρούμε ότι ανήκουν σε άτομα που ενδεχομένως σχετίζονται με την υπόθεση. Όμως δεν περιοριζόμαστε στο πρωινό της 20ης Μαίου αλλά και στο διάστημα των δύο προηγούμενων ημερών καθώς οι εκτιμήσεις λένε ότι η δράστις επισκέφθηκε το σημείο τουλάχιστον άλλες δύο φορές και ενδεχομένως την προηγούμενη ημέρα της επίθεσης να έκρυψε στο χώρο το δοχείο με το βιτριόλι» αναφέρει στο ΘΕΜΑ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.


Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί θα έχουν τα αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με τα ψηφιακά ίχνη θα μπορέσουν να την ταυτοποιήσουν.

Ντούμας: Είμαστε κοντά σε συλλήψεις

Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στη σύλληψη της ηθικού αυτουργού, όπως είπε και ο κ. Ντούμας στον ΣΚΑΪ.

«Ωρίμασε η υπόθεση από πλευράς ευρημάτων», μετά τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό τηλέφωνο και από τα βίντεο, είπε ο κ. Ντούμας.

«Σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Είμαστε κοντά σε συλλήψεις», εκτίμησε.

Επίσης, σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Μαραγκάκη, η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να στοιχειοθετηθεί ως ανθρωποκτονία από πρόθεση.