Tελευταια Νεα

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2020

Αδερφός Μαρκέλλας: Την είδα, μου είπε ότι κάποιες φορές δεν μπορεί να κοιμηθεί


Xtes η 33χρονη απαγωγέας προχώρησε σε ανατριχιαστική κατάθεση - Ομολόγησε ότι εκμεταλλεύτηκε το παιδί και του έδωσε ναρκωτικά
Εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων για την υπόθεση αρπαγής της μικρής Μαρκέλλας από τη Θεσσαλονίκη και μετά την ανατριχιαστρική κατάθεση της 33χρονης απαγωγέως, ότι έδωσε στο θύμα χάπια xanax,ο αδερφός της 10χρονης γνωστοποίησε ότι την είδε για πρώτη φορά μετά το θρίλερ.
Τί είπε στο MEGA ο εδελφός της Μαρκέλλας


«Την είδα, είναι καλά, συζητάει, μας ζητάει όλο και περισσότερο. Σε γενικές γραμμές είναι κάπως συζητήσιμη όσον αφορά το θέμα αλλά μόνο στους ανθρώπους της πιστεύω» είπε, μιλώντας στο Mega, ο αδερφός της Μαρκέλλας, ο οποίος είδε το κοριτσάκι στο νοσοκομείο.

«Δεν δείχνει φοβισμένη, μου αναφέρει κάποιες φορές ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί κτλ» συμπλήρωσε ο νεαρός.

«Θέλει να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, μου είπε γιατί δε με πήρες μαζί σου. Ήρεμη ήταν απλά νομίζω ότι είναι ήρεμη μόνο όταν είναι με το περιβάλλον που έχει μεγαλώσει και τους ανθρώπους της γιατί με τους αστυνομικούς δεν είδα νιώθει καλά», είπε ακόμη.

Αδερφός Μαρκέλλας: Πιθανόν το οικογενειακό περιβάλλον να μην κριθεί εντάξει - Μπορώ να πάρω εγώ την επιμέλειά της
Πριν από λίγο διάστημα ο αδερφός της Μαρκέλλας είχε δηλώσει τα εξής: «Λογικά το οικογενειακό περιβάλλον δεν θα κριθεί εντάξει. Οπότε θα οδηγηθούμε σε άλλες διαδικασίες. Εγώ δεν μένω με την μητέρα μου, μένω αλλού, κοντά στην περιοχή. Πηγαίνω κανονικά στο σπίτι, παίρνω τα αδέρφια μου. Το ότι δεν μένω στο σπίτι, δε σημαίνει κάτι».

«Όποιος είναι ο υπεύθυνος να το πληρώσει. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι ο υπεύθυνος, ούτε αν είναι συγγενής μου, ούτε τίποτα. Η αδερφή μου έχει περάσει μαρτύρια, και ακόμα περνάει. Δεν έχει έρθει στο σπίτι της, δεν την έχω δει. Εγώ θέλω να γυρίσει στο σπίτι. Αν δεν είναι το οικογενειακό περιβάλλον, θα την πάρω εγώ στο σπίτι μου. Υπάρχουν άνθρωποι που θα την μεγαλώσουν καλύτερα από ένα ίδρυμα», συνέχισε ο αδερφός.

Απαγωγή Μαρκέλλας: «Της έδωσα τρία xanax - Την ήθελα για μένα»

Με δόλωμα την ίδια της την κόρη, που πλέον δεν ζει μαζί της, έπεισε τη Μαρκέλλα η 33χρονη αρπαγέας της να την ακολουθήσει. Στην ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ομολογεί πως είπε αρχικά στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

Στην ίδια κατάθεση περιγράφει πως εκμεταλλεύθηκε το παιδί και πως του έδωσε ναρκωτικά. Για την 33χρονη όλα είχαν «πάει λουκούμι», όπως λέει χαρακτηριστικά, μέχρι τη στιγμή, που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί αγχώθηκε και εκείνη αποφάσισε τότε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg- ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να σκοτώσει το παιδί.

«Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου», καταθέτει και λέει σε άλλο σημείο: Η Μαρκέλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. (...)

«Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά τής … και ότι έχω συννενοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την (αναφέρεται το όνομα της κόρης της)και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πηγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε «λουκούμι». Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλα διαπίστωσε πως έλειπε η... και λέω μπλεξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει όποτε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει και όλα θα πάνε καλά».

Η κατηγορούμενη ομολογεί ότι έκανε χρήση κοκαϊνης και xanax και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει καθ' οιονδήποτε τρόπο, παιδί.
« Προηγουμενη
Επομενη »