Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ» ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Στα Καμένα Βούρλα έκαψαν το πτώμα του άτυχου Μάριου;

«Φως στο Τούνελ» με αποκαλύψεις μέσα στη νύχτα στα Καμένα Βούρλα - Σε καμίνι νταμαριού της Λοκρίδας φέρεται να έκαψαν το πτώμα του 26χρο...

Αποκάλυψη: Στα Καμένα Βούρλα έκαψαν το πτώμα του άτυχου Μάριου;

«Φως στο Τούνελ» με αποκαλύψεις μέσα στη νύχτα στα Καμένα Βούρλα - Σε καμίνι νταμαριού της Λοκρίδας φέρεται να έκαψαν το πτώμα του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.




Στο Δήμο Καμένων Βούρλων και συγκεκριμένα σε νταμάρι στην περιοχή του Λογγού έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο, καταλήγει η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, ότι κατέληξε η σορός του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου.




Τον Αύγουστο του 2012, ο 26χρονος άνδρας έπεφτε θύμα απαγωγής, ενώ στη συνέχεια φέρεται να τον σκότωσαν, φροντίζοντας οι δολοφόνοι να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Ειδικότερα στο νταμάρι που έφτασε η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη, φέρεται να έκαψαν το πτώμα του Μάριου μακριά από αδιάρκιτα βλέμματα για να ολοκληρώσουν το απάνθρωπο έργο τους.

Έντεκα μήνες μετά την τελεσίδικη καταδίκη στο Εφετείο σε ισόβια κάθειρξη του εγκέφαλου και άλλων τριών συνεργών του για τη δολοφονία του Μάριου και την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του, το «Τούνελ» έφτασε στο Λογγό όπου και αναζήτησε το μέρος όπου έγινε ο τάφος του άτυχου νέου.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, που περιγράφει την απόφαση του Δικαστηρίου, «Δυο από τους φερόμενους ως δράστες, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας FIAT DOMPLO, έχοντας πίσω την σορό του Μάριου με δεκαπέντε σακιά κάρβουνο για να περιορίσουν τις οσμές από την αποσύνθεση, ακολούθησαν μία διαδρομή από περιφερειακούς δρόμους και παλαιές εθνικές οδούς για να αποφύγουν τυχόν ελέγχους της Αστυνομίας.».




Ο ένας εξ αυτών, διατηρεί εξοχική κατοικία στα Καμένα Βούρλα και φέρεται να γνώριζε καλά την περιοχή που έχει εύκολη πρόσβαση, είναι απολύτως ερημική και συγχρόνως έχει αρκετές διεξόδους διαφυγής αν κάτι πήγαινε στραβά. Όλα τα στοιχεία δηλαδή που ευνοούσαν τους εγκληματίες στην τέλεση της μακάβριας πράξης τους.

Η ομάδα των δραστών που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη έχει μπει στο στόχαστρο του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Πρόκειται για εννέα άτομα μεταξύ των οποίων, η σύζυγος και οι δύο αστυνομικοί γιοι του εγκέφαλου, που παραπέμπονται για εμπλοκή στην απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με την πρόταση του Εισαγγελέα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο την οποία αποδέχτηκε η Έδρα, η σύζυγος του εγκέφαλου ήταν η άμεση εκτελεστής των εντολών του.

Δείτε και το παρακάτω ρεπορτάζ της εκπομπής με την πρόταση της Εισαγγελέως της έδρας σχετικά με τις κατηγορίες που αποδίδονται σε κάθε έναν από αυτή την ομάδα: