Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Φινλανδοί ξεπουλούν τα τουριστικά πακέτα για Ελλάδα – «Έφυγε» το 80%

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Φινλανδικής αεροπορικής εταιρείας Finnair ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει πουλήσει ήδη το 80% των διαθέσιμων πακέτ...


Το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Φινλανδικής αεροπορικής εταιρείας Finnair ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει πουλήσει ήδη το 80% των διαθέσιμων πακέτων για ελληνικές διακοπές - Ωστόσο η προσφορά είναι μειωμένη




Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Aurinkomatkat, που είναι θυγατρική της αεροπορικής εταιρείας της χώρας Finnair, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι έχει ήδη ποουλήσει περίπου το 80% της προσφοράς ταξιδιωτικών πακέτων Αυγούστου-Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα.




Βέβαια, για την περίοδο Αυγούστου-Οκτωβρίου, η Aurinkomatkat είχε μειώσει την προσφορά των ελληνικών πακέτων διακοπών στο 30% του κανονικού όγκου. Η μείωση της προσφοράς για όλους τους προορισμούς είναι της τάξης του 25%, είπε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Finnair, Τόπι Μάνερ, έχει δηλώσει ότι η εταιρεία βλέπει «σπόρους ανάκαμψης» από τα lockdown λόγω κοροναϊού, επικαλούμενος τα ευρήματα έρευνας στην οποία οι περισσότεροι από τους μισούς πελάτες της Finnari απάντησαν πως σχεδιάζουν να ταξιδέψουν ξανά σύντομα.

Η Ελλάδα αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να ανοίξει σε επισκέπτες από 29 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Φινλανδίας, από τις 15 Ιουνίου, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου, αναφέρει το Reuters.