Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι...!!! ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΘΟΥ από την Ξάνθη... η «κοκκινομάλλα» απαγωγέας της Μάρκέλλας...!!! Βρήκαν πάνω της 7.000 ευρώ...!!!

Αυτή ειναι η κοκκινομάλλα» Ειρήνη Μούρθου που απήγαγε την Μαρκέλλα... Είναι από την Ξάνθη και σήμερα με απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα ...


Αυτή ειναι η κοκκινομάλλα» Ειρήνη Μούρθου που απήγαγε την Μαρκέλλα... Είναι από την Ξάνθη και σήμερα με απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέα.




Η 33χρονη που τα γυρίζει σιγά σιγά στην απολογία της, φέρεται να παραδέχτηκε πως εκδιδόταν με ειδικότητα στα ζευγάρια.

Κατά την διάρκεια της αναζήτησης της.. Αγόρασε κινητά αξίας 1400 ευρώ πληρώνοντας… μετρητά, ενω όπως αποκαύπτουν εργαζόμενοι σε καφετέρια της Κατερίνης όπου είχε καταφύγει, η τσάντα της ήταν γεμάτη πενηντάευρα...

Να σημειωθεί επίσης πως από το Σάββατο που είχε αφήσει τη Μαρκέλλα μέχρι την Τετάρτη που την συνέλαβαν είχε νοικιάσει σπίτι. Περιστατικά που γεννούν ερωτήματα για το από που βρήκε τόσα χρήματα.

Οι αρχές βρήκαν πάνω της 7.070 ευρώ, ενώ στα βίντεο από τις παρακολουθήσεις διαπίστωσαν ότι ξόδευε αλόγιστα χρήματα. Τα ρούχα της ήταν επώνυμα και ακριβά και είχε πάνω της κάρτες από δύο τράπεζες. Ο αδερφός του κοριτσιού έχει σοκαριστεί μπροστά στις ραγδαίες αποκαλύψεις.

Τα στοιχεία της δεν έχουν δοθεί ακόμη επίσημα στην δημοσιότητα από την Αστυνομία!