Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΒΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ... Τουλάχιστον 6000 λαθρομετανάστες κατευθύνουν οι τούρκοι στα σύνορα...!!! Μεγάλη ολονύχτια κινητοποίηση

Σε ύψιστη επιφυλακή βρίσκονται Αστυνομία και Στρατός στον Έβρο, αφού εδώ και ώρες έχει παρατηρηθεί ότι η Τουρκία μεταφέρει και πάλι πρ...



Σε ύψιστη επιφυλακή βρίσκονται Αστυνομία και Στρατός στον Έβρο, αφού εδώ και ώρες έχει παρατηρηθεί ότι η Τουρκία μεταφέρει και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες στα σύνορα, κάνοντας πράξη την απειλή των ανοιχτών συνόρων και επανάληψης της πίεσης μετά την άρση των περιορισμών λόγω κορονοϊου.




Οι νυχτερινές πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 6.000 άτομα που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορα, στην τουρκική πλευρά, στο ύψος του Τυχερού καθώς και στα Ύψαλα.

Η αφορμή του 3μέρου (Αγίου Πνεύματος) που πλησιάζει, δημιουργεί υποψίες για πιθανή δραστηριότητα από την Τουρκική πλευρά. Ακριβώς όπως έγινε και στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!

Τέσσερα είναι τα κύρια σημεία όπου έχει διαπιστωθεί έντονη κινητικότητα από μεριάς Τούρκων. Στο Τυχερό, κοντά στο Διδυμότειχο, στο Πέταλο και στο Σοφικό. Το τέταρτο σημείο είναι οι Καστανιές, όπου παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό στον φράχτη, έχουν καταγραφεί δεκάδες λεωφορεία από την πλευρά της Τουρκίας να μεταφέρουν κόσμο προς τον καταυλισμό του Παζάρ Κουλέ, στην Ανδριανούπολη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, στο Τυχερό και το Πέταλο άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής (Jadarma) έχουν ανάψει φωτιές εντός των συνόρων τους.

Σε ότι αφορά την Αστυνομία αλλά και τον Στρατό, είναι έντονη η παρουσία και μάλιστα φροντίζουν με τεχνητά μέσα - κυρίως προβολείς και φάρους - να δείχνουν ότι απ' άκρη σ' άκρη καθ' όλο το μήκος των συνόρων η κινητοποίηση είναι συνεχής και ισχυρή.