Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ... Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ στην 35χρονη ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ... Δεν θα γλιτώσει την ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ...

Το μοιραίο τηλεφώνημα σε Μπαγκλαντεσιανό κηπουρό απο την «ένοχη» τηλεκάρτα, στάθηκε κομβικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης - Η 35χρονη...

enoxi_main2

Το μοιραίο τηλεφώνημα σε Μπαγκλαντεσιανό κηπουρό απο την «ένοχη» τηλεκάρτα, στάθηκε κομβικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης - Η 35χρονη παρακολουθούσε συστηματικά το Facebook και έκανε likes στις φωτoγραφίες της 34χρονης Ιωάννας έως και λίγες ώρες πριν από την επίθεση





Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος της 35χρονης που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία – σύμφωνα με την ΕΛΑΣ – κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Αρχικά, η κατηγορούμενη προσήχθη νωρίς το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, όχι όμως για την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά για απείθεια. Σημειώνεται, ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν έχει ομολογήσει έως αυτή την ώρα.

Οι αστυνομικοί από τα ξημερώματα της Πέμπτης, ήταν βέβαιοι ότι η 35χρονη είναι πίσω από την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της. Επίσης, η δικογραφία αναμένεται να σταλεί στον εισαγγελέα αργά το απόγευμα.
Τι είπε ο δικηγόρος της 35χρονης

Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια της μέλλουσας να προσαχθεί, όχι ακόμη κατηγορούμενης. Θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών». «Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».