Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΩ...!!! Επίθεση με βιτριόλι: Γεμάτο με φωτογραφίες της Ιωάννας το κινητό της 35χρονης

Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί αύριο η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα....


Στον ανακριτή για να απολογηθεί θα οδηγηθεί αύριο η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία για την υπόθεση, ακόμα και το πότε αγόρασε την περούκα και από πού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να ανοίξουν ένα από τα κινητά της κατηγορούμενης και βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού η κατηγορούμενη είχε στο κινητό μόνο φωτογραφίες της Ιωάννας.




Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να σχεδίαζε την επίθεση με το θειικό οξύ εδώ και μήνες, ενώ είχε παραγγείλει την περούκα στις 6 Μαΐου και την παρέλαβε μετά από τρεις ημέρες, στις 9 Μαΐου.

«Πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη»

Ένας από τους δικηγόρους της Ιωάννας, ο κ. Νίκος Αλεξανδρής, αναφέρθηκε στην 35χρονη κατηγορούμενη, αναφέροντας μάλιστα ότι δε θα εκπλαγεί σε περίπτωση που αρνηθεί να καταθέσει.

«Δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου έχοντας τον χρόνο να έχει οργανώσει το σχέδιο αυτό, έχοντας δουλέψει στο μυαλό της όλη της τη δράση δε θα με εντυπωσιάσει καθόλου και η φερόμενη ως συμπεριφορά της στα κρατητήρια… Δε θα με εκπλήξει αν αύριο αρνηθεί να απολογηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν από αστυνομικούς ότι πρόκειται για μια σκληρή κατηγορουμένη.