Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Παναγιώτης Σκαφτούρος σε ηλικία 34 ετών

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Ιωνικού Παναγιώτη Σκαφτούρου σε ηλικία 34 ετών. Ο Παναγιώτης είχε κρεμάσε...


Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Ιωνικού Παναγιώτη Σκαφτούρου σε ηλικία 34 ετών. Ο Παναγιώτης είχε κρεμάσει τα παπούτσια του και ήταν τεχνικός διευθυντής στη Θύελλα Καμαρίου.




Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Σύμφωνα με ιστοσελίδες της Σαντορίνης ο Σκαφτούρος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στην Οία, ενώ άλλες αναφέρουν ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο.




Η είδηση σόκαρε την κοινωνία της Σαντορίνης, αλλά και το αθηναϊκό και το πειραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ο Παναγιώτης είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, όπως στον Ιωνικό, τον Εθνικό, τον Βύζαντα Μεγάρων, το Μοσχάτο, τον Ελπιδοφόρο και όχι μόνο.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιωνικός: «Η Π.Α.Ε ΙΩΝΙΚΟΣ και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Παναγιώτη Σκαφτούρου που έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης υπηρέτησε το αστέρι και σαν ποδοσφαιριστής στα δύσκολα χρόνια και το όνομα του θα υπάρχει για πάντα στη ιστορία του ΙΩΝΙΚΟΥ μας»!