Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ζωή κόλαση για 29χρονη και τα παιδιά της - Ο πατέρας της την βίαζε και ο σύζυγος την εξέδιδε

Μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύματα μια 29χρονη μητέρα, τα δύο ανήλικα παιδιά της και την ετεροθαλή αδελφή της αποκάλυψε στην Θεσσαλο...



Μια ανατριχιαστική υπόθεση με θύματα μια 29χρονη μητέρα, τα δύο ανήλικα παιδιά της και την ετεροθαλή αδελφή της αποκάλυψε στην Θεσσαλονίκη η αστυνομική έρευνα. 

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 70χρονου πατέρα της 29χρονης και του 42χρονου συζύγου της καθώς ο πρώτος φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά όσο ήταν ανήλικη ενώ αργότερα ο σύζυγός της καταγγέλλεται ότι την εξωθούσε στην πορνεία, ασκώντας επιπλέον βία στα ανήλικα τέκνα τους, τα οποία υποχρέωνε να καταναλώνουν αλκοόλ και ναρκωτικά.




Ο 70χρονος και ο 42χρονος κατηγορούνται κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, πράξη που συνδέεται με τη μεταχείριση των ανήλικων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 70χρονο φέρεται να έπεσε ως ανήλικη και η 39χρονη ετεροθαλής αδελφή της 29χρονης. Από την έρευνα των αστυνομικών φαίνεται πως αποκαλύφθηκε ότι ο εφιάλτης της 29χρονης συνεχίστηκε όταν ενηλικιώθηκε και παντρεύτηκε τον 42χρονο (σήμερα) σύζυγό της.

«Ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να του αποδίδει χρηματικά ποσά» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας. Το μαρτύριό της φαίνεται ότι μεταφέρθηκε και στα δύο ανήλικα παιδιά της, 5 και 10 ετών σήμερα, καθώς ο 42χρονος κατηγορείται ότι τα έδινε αλκοόλ και ναρκωτικά, ενώ εις βάρος ενός εκ των παιδιών φέρεται να προέβη και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από καταγγελία, οπότε ξεκίνησαν έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, η 29χρονη και τα ανήλικα τέκνα της ζουν σήμερα σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.