Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πένθος στην Ηλεία: Πέθανε η 27χρονη που είχε πέσει σε κώμα αφού γέννησε

Η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια της το μόλις λίγων ημερών βρέφος που έφερε στη ζωή - Είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρή μετά τ...



Η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να κρατήσει στα χέρια της το μόλις λίγων ημερών βρέφος που έφερε στη ζωή - Είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννα

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 27χρονης Δώρας, από το Βαρθολομιό, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς ελάχιστες ώρες μετά τη γέννηση του μωρού της βρέθηκε στην Εντατική.




Η άτυχη κοπέλα έφερε στην κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και αμέσως μετά εισήχθη στην Εντατική.

Την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια της ενημερώθηκε πως ο εγκέφαλος της έχει νεκρωθεί.

«Κάποιος να απαντήσει…»

Λίγες μέρες πριν, η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, Ιωάννα Παναγοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «ΕΡΤικά… Εριστικά» της ΕΡΤ Πύργου και με αγανάκτηση ζήτησε απαντήσεις. «Πως αυτό το κορίτσι μπήκε όρθιο και υγιέστατο, σήμερα χαροπαλεύει στο κρεβάτι της εντατικής; Από κει και έπειτα το τι συνέβη κανείς μας δεν το ξέρει αυτή τη στιγμή και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το πούμε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η προκαταρκτική εξέταση

Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γ. Καρβέλης, έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες, περιστάσεις, αιτίες και τυχόν λάθη και παραλείψεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, του ΠΓΝΠ, όπου η Δώρα υπεβλήθη σε καισαρική τομή στις 18 Μαΐου.