Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...!!! Σχολή Ευελπίδων: Ορκίζονται οι Ανθυπολοχαγοί της τάξης 2020

“Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 θα διεξαχθεί η Τελετή Ορκωμοσίας Ανθυπολοχαγών Τάξης 2020 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στην Β...


“Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 θα διεξαχθεί η Τελετή Ορκωμοσίας Ανθυπολοχαγών Τάξης 2020 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), στην Βάρη Αττικής. Όσοι από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση, παρακαλούνται όπως το δηλώσουν στο ektyega@army.gr μέχρι την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 και ώρα 14:00.







“Παρακαλούμε επίσης για την ενημέρωση μας, σε περίπτωση που επιθυμείτε να μετακινηθείτε με το διαθέσιμο όχημα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καθώς το ΓΕΣ προτίθεται να διαθέσει όχημα για την μετακίνηση από το Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» προς τη ΣΣΕ. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλείσθε όπως μας ενημερώσετε για τον τύπο και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα μεταβείτε στην τελετή ορκωμοσίας, ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να σας επιτραπεί η είσοδος στην κεντρική πύλη της ΣΣΕ.

“Πέρας προσέλευσης στην ΣΣΕ για όσους μετακινηθούν μεμονωμένα στις 08: 30. Το υπηρεσιακό όχημα, για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν με αυτό, θα βρίσκεται στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», έμπροσθεν της πύλης ΟΑΣ και ως ώρα αναχώρησης καθορίζεται η 07:30”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.