Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Τι περιμένει η ΕΛ.ΑΣ. για να «κλειδώσει» τη Νο1 ύποπτη

Συνολικά πέντε γυναίκες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομία για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας Π., στην ε...


Συνολικά πέντε γυναίκες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομία για τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 33χρονης Ιωάννας Π., στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου εργάζεται στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Από τις πέντε ύποπτες ξεχωρίζει μία, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία που θα μπορούσαν να στοιχειοθετήσουν το έγκλημα. Έτσι, οι αστυνομικοί κρατούν ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους και εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τη συνέχεια.




Για τη Νο1 ύποπτη υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις. Θεωρητικά είχε κίνητρο να επιτεθεί στην Ιωάννα, ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά στους αστυνομικούς. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε στο παρελθόν κόντρα με την 33χρονη, όπως προέκυψε από καταθέσεις.



Το υλικό από τα βίντεο δεν έχει ρίξει όσο φως θα ήθελαν οι αστυνομικοί στην έρευνα, ενώ οι μάρτυρες αποδείχτηκαν λίγοι και όχι ιδιαίτερα διαφωτιστικοί. Κάποιοι εξ αυτών, ωστόσο, αποτέλεσαν εξαίρεση και έδωσαν κατεύθυνση στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. Το σημείο-«κλειδί» στις έρευνες είναι τα αποτελέσματα από τη σάρωση των κινητών τηλεφώνων.




Οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν εάν θα προκύψει ταυτοποίηση σήματος από την ώρα της επίθεσης στην Καλλιθέα με το κινητό τηλέφωνο της Νο1 υπόπτου. Παράλληλα, στο ίδιο κάδρο υπόπτων βρίσκονται άλλες τέσσερις γυναίκες. Οι άντρες της Ασφάλειας περιμένουν με αγωνία και τυχόν ταυτοποίηση των κινητών τηλεφώνων κάποιας εκ των τεσσάρων υπόπτων.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόοδος στις έρευνες σε σχέση με το πώς έφτασε η δράστις στο σημείο της επίθεσης αλλά και στο πως έφυγε. Η δράστις φαίνεται ότι έλαβε όλα τα μέτρα προκειμένου οι αστυνομικοί να μη μπορέσουν να φτάσουν στα ίχνη της από τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποίησε, γεγονός που επιβεβαιώνει την καλή οργάνωση της επίθεσης.



Η 33χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου θα την επισκεφτούν εντός της εβδομάδας άντρες της Ασφάλειας για να της πάρουν νέα κατάθεση.

ethnos.gr