Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεκίνησε η αντεπίθεση του LNA - Σφοδροί βομβαρδισμοί στην περιοχή Tagiura της Τρίπολης

Η Λιβύη αποτελεί σαφώς το πιο “καυτό” πεδίο αντιπαράθεσης στον πλανήτη αυτήν την περίοδο και οι στρατιωτικές συγκρούσεις έχουν λάβει π...


Η Λιβύη αποτελεί σαφώς το πιο “καυτό” πεδίο αντιπαράθεσης στον πλανήτη αυτήν την περίοδο και οι στρατιωτικές συγκρούσεις έχουν λάβει πλέον χαρακτήρα “χιονοστιβάδας”.




Η πολεμική αεροπορία του LNA ξεκίνησε σφοδρές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή Tagiura της Τρίπολης, με στόχο μαχητές του GNA, ενώ κατέστρεψε σήμερα και μια μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών.

Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ο αεροπορικός πόλεμος θα ενταθεί και άλλο, ενώ στα παράλια της Τρίπολης εντοπίστηκε και Γαλλική Φρεγάτα η οποία βρίσκεται εκεί στα πλαίσια της επιχείρησης ''ΕΙΡΗΝΗ''.

Οι μυστικές υπηρεσίες του GNA, φέρονται να εντόπισαν εκτός των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών στην αεροπορική βάση Al-Jufrah (MIG-29, MiG-23) και δεκάδες φορτηγά, επιθετικά και μεταφορικά ελικόπτερα, οχήματα και ένα νέο σύστημα ραντάρ το οποίο όπως φαίνεται προμηθευτήκαν πρόσφατα οι δυνάμεις του στρατηγού Χαφτάρ.

Οι πληροφορίες από τα λιβυκά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχουμε συνεχείς αναδιατάξεις και συγκεντρώσεις δυνάμεων του LNA, κάτι που μας δείχνει ότι θα έχουμε πολύ σύντομα μια γενική αντεπίθεση των δυνάμεων της Α.Λιβύης για να αποσπαστεί η πρωτοβουλία των κινήσεων από τους Τούρκους και τον Σαράι.