Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποσύρει προϊόν για μωρά η Johnson & Johnson! 16.000 αγωγές για σύνδεση με καρκίνο

Οι 16.000 αγωγές από καταναλωτές που έχει ήδη να αντιμετωπίσει η Johnson & Johnson οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να σταματήσει στα...


Οι 16.000 αγωγές από καταναλωτές που έχει ήδη να αντιμετωπίσει η Johnson & Johnson οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να σταματήσει σταδιακά τις πωλήσεις του προϊόντος σκόνης για μωρά με βάση το ταλκ, στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά.





Αναλυτικά, η Johnson & Johnson (J&J) ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να πουλάει το προϊόν ταλκ για μωρά Johnson's Baby Powder, δηλώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή εντάσσεται σε μία ευρύτερη επαναξιολόγηση της γκάμας των προϊόντων της.




Η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με χιλιάδες αγωγές από καταναλωτές που υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα ταλκ της, συμπεριλαμβανομένης και της Johnson's Baby Powder, τους προκάλεσαν καρκίνο. Από την πλευρά της, η αμερικανική εταιρία υπερασπίζεται σταθερά την ασφάλεια των προϊόντων ταλκ που παράγει, δηλώνοντας ότι διατηρεί την εμπιστοσύνη της στην ασφάλειά τους.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο προϊόν καλύπτει ποσοστό 0,5% των πωλήσεών της. Ωστόσο, οι εμπορικοί συνεργάτες της εταιρίας θα εξακολουθήσουν να πωλούν τα αποθέματά τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ