Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βελόπουλος: Η σύζυγός μου είναι ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ και γι’ αυτό έχω τα λεφτά στην Deutsche Bank

Διευκρινίσεις αναφορικά με την περιουσιακή του κατάσταση θέλησε να δώσει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, α...

Βελόπουλος: Η σύζυγός μου είναι Γερμανίδα και γι' αυτό έχω τα λεφτά στην Deutsche Bank

Διευκρινίσεις αναφορικά με την περιουσιακή του κατάσταση θέλησε να δώσει σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, αφού σύμφωνα με τη δήλωση πόθεν έσχες οι καταθέσεις του στην τράπεζα Deutsche Bank ανέρχονται συνολικά στις 434.282 ευρώ.




Ο πολιτικός αρχηγός επισημαίνει ότι οι καταθέσεις σε γερμανικές τράπεζες ανήκουν στη σύζυγό του, Όλγα Πετροπούλου, η οποία είναι από τη Γερμανία, ενώ επεσήμανε ότι ο ίδιος διατηρεί εκεί εταιρίες, κάτι που όπως τόνισε, δεν έχει κρύψει ποτέ. «Εγώ δεν έχω κρύψει ποτέ ότι η σύζυγός μου είναι από τη Γερμανία, ότι 50 χρόνια μένει εκεί, ότι έχω εταιρίες. Δεν τα έχω κρύψει όλα αυτά. Αλλά, όταν κάνεις κοινή δήλωση με τη σύζυγό σου και στο πόθεν έσχες, τα εισοδήματα της συζύγου σου φαίνονται ότι είναι δικά σου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε», τόνισε ο κ. Βελόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.

Προσθέτει επίσης ότι η εταιρία του το 2018 δεν μοίρασε μέρισμα, αλλά επανεπένδυσε στην ελληνική οικονομία. «Άρα λοιπόν δεν υπήρχε εισόδημα. Με αυτήν την τακτική, λοιπόν, ο καθένας λέει, ό,τι θέλει. Ας δουν, λοιπόν, το 2014, το 2015, το 2016, το 2019 και το 2020 τι δηλώνω. Ας μου βρούνε έναν πολιτικό αρχηγό που φορολογείται με 200.000 ευρώ το χρόνο κι ας έρθουν να μου το πούνε», σημείωσε.