Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Για «μάχη με τον καρκίνο και επιληψία» κάνει λόγο δημοσίευμα- Σάλος στην Τουρκία

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με νέο δημοσίευμα να προκαλεί σάλο στν Τουρκία. ...


Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με νέο δημοσίευμα να προκαλεί σάλο στν Τουρκία.






Ο λόγος για δημοσίευμα Nordic Monitor, που επανήλθε στο θέμα παρουσιάζοντας σχετικά έγγραφα, υποστηρίζοντας ότι απαντάει με «τεκμήρια» στο ερώτημα τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα της ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι ο Τούρκος ηγέτης έχει δώσει πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ενώ πάσχει και από βαριά επιληψία.

Ο ερευνητικός ιστότοπος αναφέρει ότι στις 26 Νοεμβρίου 2011 (σε ηλικία 57 ετών) ο Ερντογάν υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο στην Κωνσταντινούπολη. Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαρμαρά από μια ομάδα εννέα χειρουργών με επικεφαλής τον Μπούργκα και τον βοηθό του, τον δρα Μπαλίκ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο καρκίνος αποκαλύφθηκε σε εξέταση, όταν ο Τούρκος πρόεδρος είχε διαμαρτυρηθεί για πεπτικά προβλήματα. Μετά από εξετάσεις, ενημερώθηκε ότι πάσχει από καρκίνο στο 3ο στάδιο.



Χειρουργός που συμμετείχε στις διαβουλεύσεις πριν από τη χειρουργική επέμβαση του σημερινού Τούρκου προέδρου, αποκάλυψε (χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του) στο Nordic Monitor ότι ο Ερντογάν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, αλλά όχι σε ακτινοβολίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες Nordic Monitor, ο Ερντογάν πάσχει και από επιληψία. Στις 17 Οκτωβρίου του 2006 βρισκόταν καθ’ οδόν προς την Εθνοσυνέλευση έπαθε ξαφνικά κρίση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, Güven. Το γραφείο του έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία έλεγε ότι έπεσε η αρτηριακή του πίεση, εξαιτίας της νηστείας για το Ραμαζάνι.


Στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Ο ίδιος έδωσε εντολή να απομακρύνθηκαν όλοι οι νοσοκόμοι και το διοικητικό προσωπικό, ενώ δεν υπήρξε ποτέ επίσημο εξιτήριο.

Όπως αναφέρει το Nordic Monitor η νευρολόγος δρ. Fethiye Sümer Güllap ήταν η πρώτη που εξέτασε τον Ερντογάν, αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος υπέφερε από κρίση επιληψίας. Αργότερα, η γιατρός ανέφερε ότι τα σχετικά έγγραφα εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο. Η γιατρός έχασε τη ζωή της σε ηλικία 42 ετών, κάτω από ύποπτες συνθήκες.


Ο δημοσιογράφος Σερντάρ Οζόι ήταν εκείνος που τράβηξε τις φωτογραφίες του Ερντογάν, όταν μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Συνελήφθη από τους σωματοφύλακες του προέδρου.