Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυρώσεις των ΗΠΑ στον υπουργό Εσωτερικών του Ιράν

slpressΣε νέο γύρο κυρώσεων σε βάρος προσώπων στο Ιράν, επιδόθηκαν οι ΗΠΑ, εν μέσω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στις δύο ...


slpressΣε νέο γύρο κυρώσεων σε βάρος προσώπων στο Ιράν, επιδόθηκαν οι ΗΠΑ, εν μέσω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί ανάμεσα στις δύο χώρες.

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, εισήγαγε νέες κυρώσεις που σχετίζονται με το Ιράν την Τετάρτη, στοχεύοντας στο σύστημα φυλακών της χώρας, καθώς και στον υπουργό Εσωτερικών, Αμπντουλεζά Ραχμανί Φαζλί.





Οι νέες κυρώσεις επηρεάζουν και σωφρονιστικά ιδρύματα της Τεχεράνης, πρωτεύουσας του Ιράν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιρανός ΥΠΕΣ, ήταν ένας από τους εννέα αξιωματούχους που προστέθηκαν στον κατάλογο κυρώσεων του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ, μαζί με τον αρχηγό της αστυνομίας, Χουσεΐν Αστάρι.

Υπενθυμίζεται πως χθες, ανώτερος στρατιωτικός αξιωματούχος του Ιράν διαμήνυσε ότι το ναυτικό της χώρας θα συνεχίσει τις αποστολές στον Περσικό Κόλπο, παρά τις αμερικανικές προειδοποιήσεις.


Τον προηγούμενο μήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε εντολή στο Ναυτικό των ΗΠΑ να καταστρέψει όλες τις κανονιοφόρους του Ιράν που έπλεαν πολύ κοντά στα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ.