Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ποτέ Βόρεια, μόνο Μακεδονία», ούρλιαζαν σκοπιανοί πάνω από τον τάφο του Γκότσε Ντέλτσεφ

Τα 117 χρόνια από τον θάνατο του Γκότσε Ντέλτσεφ τίμησαν στα Σκόπια μιας και τον έχουν για «άξιο τέκνο που με το έργο του αγωνίστηκε για...


Τα 117 χρόνια από τον θάνατο του Γκότσε Ντέλτσεφ τίμησαν στα Σκόπια μιας και τον έχουν για «άξιο τέκνο που με το έργο του αγωνίστηκε για την ελευθερία του μακεδονικού λαού και της μακεδονίας»!




Τα πανηγύρια των γυφτοσκοπιανών ξεκίνησαν στον τάφο του, στην εκκλησία Αγ. Σωτήρα στα Σκόπια με την παρουσία του αρχιεπισκόπου της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας»! Λουλούδια στον τάφο έβαλαν αντιπροσωπείες από το «Παγκόσμιο Μακεδονικό Κογκρέσο», των «Εκπατρισμένων από τη Μακεδονία», την «Ένωση Μακεδόνων από το Αιγαίο τμήμα της Μακεδονίας», την « Ένωση Μακεδόνων με Ισλαμική θρησκεία», από το υπουργικό συμβούλιο των γυφτοσκοπιανών, διάφοροι εκπρόσωποι κομμάτων και δήμαρχοι, καθώς και σχολεία και ιδρύματα που φέρουν το όνομα Γκότσε Ντέλτσεφ.

Το πιο προκλητικό όλων είναι ότι βρέθηκαν γυφτοσκοπιανοί που ούρλιαζαν «Ποτέ Βόρεια, μόνο Μακεδονία»! Αλλά αυτά δεν πρόκειται ούτε καμία άλλη εφημερίδα να τα γράψει, ούτε κανένας καρεκλοκένταυρος να ασχοληθεί!

Εφημερίδα «Στόχος»