Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχασε το προσθετικό του πόδι κάνοντας σερφ και το βρήκε μετά από εβδομάδες πιτσιρικάς σε κυνήγι θησαυρού

Ένας τύπος έχασε το προσθετικό πόδι του ενώ έκανε σερφ, για να το βρει πιτσιρικάς σε κυνήγι χαμένου θησαυρού μετά από εβδομάδες και να τ...


Ένας τύπος έχασε το προσθετικό πόδι του ενώ έκανε σερφ, για να το βρει πιτσιρικάς σε κυνήγι χαμένου θησαυρού μετά από εβδομάδες και να του το επιστρέψει!




Ένας άντρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ έχασε το προσθετικό πόδι του ενώ έκανε σερφ, αλλά για καλή του τύχη ένας πιτσιρικάς το βρήκε σε κυνήγι θησαυρού μετά από εβδομάδες και του το επέστρεψε!

Ο Carter Hess έκανε σερφ τον περασμένο μήνα, όταν ένα κύμα τον αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα να χάσει το τεχνητό του πόδι τιτανίου αξίας 3.000 δολαρίων. Έψαξε να το βρει τις επόμενες δύο μέρες, αλλά μάταια...
«Ήξερα αμέσως ότι βρισκόταν πολύ μακριά μου», είπε ο Hess. «Έχω σερφάρει σε πολύ μεγαλύτερα κύματα και δεν μου είχε βγει ποτέ», πρόσθεσε.

Οι εβδομάδες πέρασαν και σαν από μηχανής Θεός, ο Sebastian Morris, ένας 13χρονος από τη Santa Rosa, βρήκε το πόδι θαμμένο σε μια αποβάθρα περίπου 30 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκε, σε ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού με τον πατέρα του!



Ο έφηβος ξεκίνησε, λοιπόν, μια διαδικτυακή καμπάνια για να βρει τον ιδιοκτήτη του... και τον βρήκε! Ο Hess επικοινώνησε με την οικογένεια του Sebastian στο διαδίκτυο και συναντήθηκαν για να του επιστρέψουν το πόδι, ενώ εκείνος τούς έκανε το τραπέζι.

«Πρόκειται για έναν καταπληκτικό, για έναν σπουδαίο νεαρό άνδρα», είπε για τον 13χρονο. «Πολλά παιδιά, ειδικά κυνηγοί θησαυρών, θα το έβαζαν σε μια θήκη για τρόπαιο -αλλά συνειδητοποίησε ότι είναι σημαντικό και κάποιος το χρειάζεται», πρόσθεσε.

Ο Hess, ο οποίος ακρωτηριάστηκε το 2012, όταν τραυματίστηκε ενώ υπηρετούσε στο Αφγανιστάν, είπε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στο σέρφινγκ -και ίσως μαζί με τον Sebastian, εάν το επιτρέπει ο μπαμπάς του.