Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατάρ: Διώχνουν μετανάστη από συσσίτιο επειδή δεν είναι μουσουλμάνος (βίντεο)

Το καταριανό ενημερωτικό δίκτυο «Al Jazeera» είναι εξαιρετικά «ευαίσθητο» όταν ευρωπαϊκές χώρες υποτίθεται ότι θίγουν τα δικαιώματα τω...

Κατάρ: Διώχνουν μετανάστη από συσσίτιο επειδή δεν είναι μουσουλμάνος (βίντεο)

Το καταριανό ενημερωτικό δίκτυο «Al Jazeera» είναι εξαιρετικά «ευαίσθητο» όταν ευρωπαϊκές χώρες υποτίθεται ότι θίγουν τα δικαιώματα των μουσουλμάνων, όταν όμως το Κατάρ συμπεριφέρεται ρατσιστικά στους μη μουσουλμάνους εκεί απλά δεν υπάρχει θέμα.






Η δημοσιογράφος Μίνα Μπαΐ, αρθρογράφος στη νορβηγική εφημερίδα «Nettavisen» και στους «Times of Israel», ανάρτησε βίντεο από διανομή δωρεάν γευμάτων στο Κατάρ, από τα οποία εξαιρείται -διώχνεται- μετανάστης εργάτης επειδή δεν είναι μουσουλμάνος.

Το χρυσοφόρο εμιράτο του Κατάρ έχει καταληφθεί από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Το καθεστώς του Κατάρ κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί την παγκόσμια τρομοκρατία, αλλά και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με στόχο την ανασύσταση του χαλιφάτου και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δηλαδή οι αραβικές χώρες που ηγούνται του μετώπου απόκρουσης του ερντογανικού νεοοθωμανισμού, έχουν διακόψει τις σχέσεις τους με το Κατάρ, του οποίου το καθεστώς θεωρούν τζιχαντιστικό και προδοτικό.