Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΣΑΜΟ: Τραγικό δυστύχημα με ένα νεκρό και ένα τραυματία

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Απριλίου στην επαρ...


Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Απριλίου στην επαρχιακή οδό Σάμου – Πυθαγορείου, σε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.




Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο με προορισμό το Πυθαγόρειο της Σάμου παρέκκλινε της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το δίκυκλο παρασύροντας όχημα και επιβάτη εκτός οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον θάνατο του δικυκλιστή.



Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν άνδρες της Π.Υ Σάμου που απεγκλώβισαν τον 53 χρονο οδηγό του Ι.Χ ενώ ανέσυραν και τη σορό του άτυχου 60χρονου.

Ο 53χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Σάμου από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ όπου και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της σύγκρουσης αλλά και της αλλαγής πορείας του Ι.Χ που βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα.

Εξάλλου μια ώρα περίπου αργότερα άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε, χωρίς ευτυχώς κάποιον τραυματισμό. Συγκεκριμένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο έφυγε εκτός οδοστρώματος και προσγειώθηκε από ύψος σε κτήμα στον επαρχιακό δρόμο Βαθέος – Μυτιληνιών στην περιοχή Κουμαριώνας. Στο όχημα επέβαιναν μία γυναίκα και ένας άνδρας οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

voreioaigaio.ert.gr