Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Είναι από το Λάος... ΗΠΑ: Διαζύγιο ζητεί η σύζυγος του αστυνομικού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Η σύζυγος του λευκού αστυνομικού που κατηγορείται για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ έχει καταθέσει αίτηση για διαζύγιο, δήλωσε ο δικηγό...

Τζόρτζ Φλόιντ αστυνομικός τον πατά στο λαιμό

Η σύζυγος του λευκού αστυνομικού που κατηγορείται για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ έχει καταθέσει αίτηση για διαζύγιο, δήλωσε ο δικηγόρος της Παρασκευή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η ανακοίνωση ότι η Κέλυ Τσόβιν, «Mrs. Minnesota» για το 2009, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την ίδια μέρα που στον αποπεμθέντα από το σώμα αστυνομικoύ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζόρτ Φλόιντ.




«Απόψε μίλησα με την Κέλι Τσόβιν και την οικογένειά της. Είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του κ. Φλόιντ και συμπονά την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους όσοι θρηνούν με αυτή την τραγωδία», ανέφερε το δικηγορικό γραφείο τονίζοντας ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον αστυνομικό.
Συνεχίζοντας το δικηγορικό γραφείο τόνισε ότι η κ. Τσόβιν που δεν έχει παιδιά από αυτό τον γάμο, ζητά να γίνει σεβαστή η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των παιδιών της, των ηλικιωμένων γονέων της και της ευρύτερης οικογένειάς της.

Ο Ντέρεκ Τσόβιν, 44 ετών, συνελήφθη την Παρασκευή και κατηγορήθηκε για δολοφονία και ανθρωποκτονία τρίτου βαθμού. Η εγγύηση του ορίστηκε στα 500.000 δολάρια. Προηγήθηκαν μέρες διαδηλώσεων και ταραχών σε εθνικό επίπεδο με τους διαμαρτυρόμενους να ζητούν τη σύλληψη του αστυνομικού που φαίνεται σε βίντεο να πατά με το γόνατό του στον λαιμό τον άτυχο Τζορτζ Φλόιντ επειδή φέρεται να χρησιμοποίησε σε συναλλαγή του ένα πλαστό εικοσαδόλαρο.

Ο Ντέρεκ και η Κέλι, τότε ακτινολόγος, γνωρίστηκαν σε ιατρικό κέντρο όταν εκείνος μετέφερε έναν ύποπτο για ιατρικό έλεγχο πριν από τη σύλληψή του. Σύμφωνα με την Daily Mail πρόκειται για το ίδιο ιατρικό κέντρο όπου ο Φλόιντ κηρύχθηκε νεκρός τη Δευτέρα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε γύρω στο 2010.

Τζόρτζ Φλόιντ Κέλι Τσόβιν «Mrs. Minnesota»

Η Κέλι Τσόβιν

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς η Κέλι δήλωσε για τον Τσόβιν ότι «κάτω από όλη αυτή τη στολή είναι ευαίσθητος» και συνέχισε: «Είναι τόσο gentleman. Ακόμα ανοίγει την πόρτα για μένα, ακόμα μου φορά το παλτό. Μετά το διαζύγιο είχα μία λίστα με must-haves αν ήμουν ποτέ σε σχέση, και τα πληροί όλα». Παράλληλα, η Κέλι, που έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο, δήλωσε ότι έφυγε από το Λάος όταν ήταν παιδί και πήγε στις ΗΠΑ με την οικογένειά της. Σήμερα ασχολείται με το real estate.