Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκιάθος: Χαμός στις Κουκουναριές! Αλβανοί Πλάκωσαν στο ξύλο τον αστυνομικό που τους πήρε είδηση

Ανάστατη η Σκιάθος από τα όσα έγιναν κοντά στη διάσημη παραλία. Ο 45χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού… Για π...


Ανάστατη η Σκιάθος από τα όσα έγιναν κοντά στη διάσημη παραλία. Ο 45χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού…




Για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, αντίσταση, απείθεια, απειλή και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, δύο άντρες ηλικίας 39 και 34 ετών και μια γυναίκα 42 ετών, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου.

Οι συλληφθέντες εκτελούσαν, περίφραξη σε συγκρότημα κατοικιών στις Κουκουναριές, στερούμενοι σχετικής άδειας. Στο σημείο πήγε ένας 45χρονος αστυνομικός. Δύο άτομα που βρίσκονταν εκεί διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι τρεις συλληφθέντες επιτέθηκαν στον αστυνομικό, τον χτύπησαν, τον έβρισαν και τον απείλησαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. του νησιού για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στα πλαίσια του αυτοφώρου, αναζητείται ο νόμιμος εκπρόσωπος του συγκροτήματος, όπου εκτελούνταν οι εργασίες.

Πηγή: magnesianews.gr