Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του», λέει η Βρετανίδα που βίασε το «Τέρας του Κάβου»

Η 33χρονη Kayleigh Morgan είχε αποφασίσει να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της για να προειδοποιήσει ότι ο Ασπιώτης παρέμενε επικίν...

KERKIRA-KABOU-TERAS-ARTHROU

Η 33χρονη Kayleigh Morgan είχε αποφασίσει να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της για να προειδοποιήσει ότι ο Ασπιώτης παρέμενε επικίνδυνος - «Είχα πει ότι θα ξαναχτυπούσε και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο», λέει η Βρετανίδα αεροσυνοδός
Την ελπίδα να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με πόνους εξέφρασε η Kayleigh Morgan, μία από τις γυναίκες που είχε βιάσει ο Δημήτρης Ασπιώτης, αποκαλούμενος και «Τέρας του Κάβου». Τις δηλώσεις της 33χρονης αεροσυνοδού της BA, η οποία στο παρελθόν έπεσε θύμα της βαναυσότητας του Δημήτρη Ασπιώτη, δημοσιεύει η εφημερίδα Sun σε εκτενές δημοσίευμα της για τον τραυματισμό και την επακόλουθη σύλληψη του καταδικασμένου βιαστή, ο οποίος φέρεται να διέπραξε μετά την απελευθέρωσή του νέα επίθεση εις βάρος μιας 34χρονης Αλβανίδας.





This Morning Confronts 'Beast of Kavos' Rapist After Being Released 45 Years Early | This Morning

Η Morgan, η οποία αποφάσισε να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της την περασμένη χρονιά θέλοντας να προειδοποιήσει για τους κινδύνους από την αποφυλάκιση του βιαστή της, είπε στη βρετανική εφημερίδα: «Ελπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές αρχές να [τον κλείσουν φυλακή και] να πετάξουν το κλειδί».

«Είχε προειδοποιήσει ότι θα χτυπούσε ξανά και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Απλά χαίρομαι που τον έπιασαν προτού καταστραφεί η ζωή ακόμα μίας γυναίκας», συμπλήρωσε η 33χρονη.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο Ασπιώτης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 52 ετών το 2012 αλλά αποφυλακίστηκε το 2018. Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι είχε απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά που «τροφοδοτούσαν» την εγκληματική του δράση εις βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών που παρέσερνε σε ερημικές περιοχές και βίαζε επί ώρες ή και μέρες, αναφέρει η εφημερίδα.

Ο 47χρονος Δημήτρης Ασπιώτης ή αλλιώς το «Τέρας του Κάβου», έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, φέρει κάταγμα ισχίου, στο πόδι, έχει αιμάτωμα νεφρού, κάταγμα στα πλευρά και στον σπόνδυλο. Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο εγκλωβίστηκε σε χαράδρα, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις Αρχές και οι πυροσβεστικές δυνάμεις χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες για να τον απεγκλωβίσουν.


Το χρονικό της νέας υπόθεσης βιασμού

Η νέα υπόθεση για την οποία έχει συλληφθεί το «Τέρας του Κάβου» ξεκίνησε όταν μία γυναίκα, 34 ετών, αλβανικής καταγωγής, εξαφανίστηκε για περίπου δύο μέρες, με τον σύντροφό της να την αναζητά εναγωνίως.

Τελικά η γυναίκα εντοπίστηκε στον δρόμο στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου Λευκίμμης, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λευκίμμης. Η ίδια, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την βρήκαν ότι ο 47χρονος την απήγαγε, την κρατούσε όμηρο και υπό την απειλή της ζωής της τη βίασε κατ’ εξακολούθηση.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης, υπέδειξε ως δράστη της επίθεσης εναντίον της τον συλληφθέντα πλέον Δημήτρη Ασπιώτη.