Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ...!!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ... Μεταμφιεσμένοι σε ΜΚΟ μιλάνε για «Ελληνική πλευρά» του νησιού στη Λέσβο...!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ,...!!!

«Από την πρώτη μέρα εμείς -η Moria Corona Awarenss Team και για τόσοι άλλοι πρόσφυγες- καλωσορίσαμε τα μέτρα απομόνωσης της ελληνικής...



«Από την πρώτη μέρα εμείς -η Moria Corona Awarenss Team και για τόσοι άλλοι πρόσφυγες- καλωσορίσαμε τα μέτρα απομόνωσης της ελληνικής κυβέρνησης, γιατί μας προστατεύουν από τον κορονοϊό που υπάρχει στην ελληνική πλευρά του νησιού. » Δηλαδή υπάρχει και πλευρά του νησιού που δεν είναι ελληνική...!!






Aυτό αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook, οι διαχειριστές της οργάνωσης Moria Corona Awarenss Team. Και όχι μόνο αυτό αλλά και επιμένουν στους Έλληνες που τους έχουν σχολιάσει αρνητικά για αυτήν την ΕΧΘΡΙΚΗ προς την Ελλάδα αναφορά...!

Αυτά τα καθήκια οι πράκτορες των τούρκων οι υπάλληλοι του Ερντογάν έπρεπε αυτή την στιγμή ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ πριν απελαθούν οριστικά από την χώρα... Αλλά από ποιούς να περιμένουμε; Από αυτούς που δεν τρέχει και τίποτα για «μερικές δεκάδες μέτρα»;