Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιμένει η ζέστη και η σκόνη στην ατμόσφαιρα σήμερα -Ελαφριά πτώση της θερμοκρασίας

Ζέστη, αραιές νεφώσεις κατά τόπους και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης είναι το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020. Σύμφωνα μ...


Ζέστη, αραιές νεφώσεις κατά τόπους και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης είναι το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020.





Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού που ανάρτησε το Αστεροσκοπείο Αθηνών, αραιές νεφώσεις αναμένονται σε όλη τη χώρα, με τις συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα να είναι αυξημένες συμβάλλοντας στον περιορισμό της ορατότητας. Η έντονη ζέστη που μας συνοδεύει από την Παρασκευή θα αποτελεί χαρακτηριστικό του καιρού και τη Δευτέρα.


Την ίδια ώρα, το σκηνικό του καιρού στα νησιά του Ιονίου θα δείξει θερμοκρασίες από 19 έως 33, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 35, στα Δωδεκάνησα από 21 έως 38, στην Κρήτη από 18 έως 38 και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 31 βαθμούς.

Τέλος, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού στο meteo, oι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασίες ελαφρώς μειωμένες, σε σύγκριση με τα 40αρια που κατέγραψαν οι μετεωρολογικοί σταθμοί το Σαββατοκύριακο.

Ο καιρός στην Αττική τη Δευτέρα
Τη Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα τοπικά έως 4 μποφόρ.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες και στις περιοχές της πρωτεύουσας, με τη θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών να κυμαίνεται από 25 έως 37 βαθμούς.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται επίσης αραιές νεφώσεις. Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, οι άνεμοι στη συμπρωτεύουσα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης, όπως και σε όλη την Ελλάδα θα είναι αυξημένες και στα βόρεια. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς τη Δευτέρα.