Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μαχαίρωσε την έγκυο γυναίκα του και πέταξε την κόρη του από τον γκρεμό

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένας άνδρας στη Νότια Καλιφόρνια δολοφόνησε με μαχαίρι την έγκυο γυναίκα του σε πάΡκινγκ εκκλησίας,...



Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση ότι ένας άνδρας στη Νότια Καλιφόρνια δολοφόνησε με μαχαίρι την έγκυο γυναίκα του σε πάΡκινγκ εκκλησίας, ενώ ακολούθως τράκαρε το αυτοκίνητό του, μαχαίρωσε έναν περαστικό που έτρεξε να τον βοηθήσει και στη συνέχεια πέταξε την ενός έτους κόρη του από τον γκρεμό.




Η αστυνομία συνέλαβε τον 49χρονο Άνταμ Σλέιτερ αφού τον εντόπισε μετά το περιστατικό. Ο ύποπτος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε στο τροχαίο, ενώ ο περαστικός που δέχτηκε την επίθεση με το μαχαίρι όταν πήγε να τον βοηθήσει, αναζήτησε μόνος του ιατρική βοήθεια. Οι αναπληρωτές σερίφηδες στην Κομητεία Ρίβερσαϊντ και ένας αξιωματικός της αστυνομίας αυτοκινητοδρόμων στην Καλιφόρνια αργότερα εντόπισαν την κόρη του υπόπτου, Μάνταλαϊν, να κείτεται νεκρή σε μια χαράδρα, σύμφωνα με τις Αρχές. "Την κράτησα στην αγκαλιά μου μία ημέρα πριν" είπε ο παππούς της μικρούλας σύμφωνα με τους Los Angeles Times. "Μόλις είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα" πρόσθεσε.

Η αστυνομία δέχθηκε κλήση γύρω στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης για επίθεση με μαχαίρι σε χώρο στάθμευσης εκκλησίας στο Ίντιαν Γουέλς, όπου βρήκαν την τραυματισμένη γυναίκα. Ταυτοποιήθηκε ως η γυναίκα του Σλέιτερ, Άσλεϊ Γκρομ, 23 ετών, σύμφωνα με το KESQ-TV του Παλμ Σπρινγκς. Ο Σλέιτερ ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της επίθεσης. Μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο και νοσηλευόταν σε σταθερή κατάσταση ενώ αναμένεται να αναρρώσει. Ο Μάικλ Γκρομ, πατέρας της κοπέλας, είπε ότι η κόρη του είχε παντρευτεί τον Σλέιτερ αλλά τον προηγούμενο μήνα έφυγε από το σπίτι από φόβο για την ασφάλειά της.

Πρόσθεσε ότι η κόρη του τού είχε πει για το περιστατικό στην εκκλησία με τον Σλέιτερ.

"Πεθαίνεις σήμερα, πεθαίνουμε όλοι σήμερα" φέρεται να είπε ο Σλέιτερ όταν συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της, όπως μετέδωσαν οι LA Times. Η γυναίκα φέρεται να είναι έξι μηνών έγκυος και πατέρας είναι ο ύποπτος. Περίπου 30 λεπτά μετά τη σύγκρουση, στο σημείο έφθασε η Άμεση Βοήθεια, το όχημα ήταν ίδιο με την περιγραφή από το περιστατικό της επίθεσης με μαχαίρι, είπε η αστυνομία. "Μάρτυρες πήγαν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο αρκετά μέτρα μακριά από τον αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός τότε μαχαίρωσε έναν άνδρα που πήγε να βγάλει από το όχημα ένα μικρό κοριτσάκι", αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της αστυνομίας. Ο Σλέιτερ τότε πήρε την κόρη του από τα χέρια του άνδρα που πήγε να τη βοηθήσει και αμέσως μετά έριξε το παιδί από έναν απότομο βράχο στη χαράδρα όπου η αστυνομία το εντόπισε αργότερα. Στη συνέχεια διέφυγε πεζή μέσα από το φαράγγι για να εντοπιστεί λίγες ώρες αργότερα.

Ο Σλέιτερ συνελήφθη για τη δολοφονία και κρατείται αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο.