Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΟΧΟΣ»: Ιδού η αλήθεια για την ΜΕΓΑΛΗ κυρία Δέσποινα Παπαδοπούλου... «Είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ αυτό το οποίο ήθελε Εκείνος»

Από τον Στόχο που κυκλοφορεί από σήμερα το πρωϊ... Σχετικά με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της 3οής Απριλίου στην εφημερίδα «Εσπρέσσο» («Μό...


Από τον Στόχο που κυκλοφορεί από σήμερα το πρωϊ...

Σχετικά με τον πρωτοσέλιδο τίτλο της 3οής Απριλίου στην εφημερίδα «Εσπρέσσο» («Μόνη και ξεχασμένη σε ισόγειο η άλλοτε «Σιδηρά Κυρία» της Δικτατορίας») για το σπίτι που μένει στην Κάτω Κηφισιά η σύζυγος του Αρχηγού της 21ης Απριλίου, Δέσποινα Γάσπαρη, και τις υποτιθέμενες άθλιες συνθήκες διαβιώσεώς της, που αναπαρήγαγα στον «Στόχο» της περασμένης Πέμπτης, έχω να πώ τα εξής:




Μίλησα με κάποιον άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος της άλλοτε «Πρώτης Κυρίας» της Επαναστάσεως, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι: 1) Το διαμέρισμα όπου ζεί η κυρία Δέσποινα στην Κάτω Κηφισιά είναι πράγματι παραχωρημένο από φίλο της 21ης Απριλίου αλλά βρίσκεται στον 1ο όροφο: Είναι ένα άνετο «τριάρι», που σε καμμιά περίπτωση δεν θα το έλεγες «φτωχικό»: Διαθέτει όλα τα κομφόρ, από θέρμανση και αίρ-κοντίσιον, μέχρι όλες τις αναγκαίες οικιακές συσκευές. Όσο για το εισόδημά της, η κυρία Δέσποινα ναι μέν δεν έχει δική της σύνταξη, γιατί της την έκοψε παράνομα η Μεταπολίτευση, ωστόσο λαμβάνει κανονικά από το Ελληνικο Κράτος την σύνταξη χηρείας του Γεωργίου Παπαδοπούλου που ανέρχεται στο ποσόν των 1.100 ευρώ…

Οσο για το αν επιθυμεί να μιλήσει κάποτε για την 21η Απριλίου και τον αλησμόνητο σύζυγό της Γεώργιο Παπαδόπουλο, τα νέα για τους εραστές της Ιστορικής Αλήθειας είναι δυσάρεστα: Η κυρία Δέσποινα έχει αποφασίσει να πάρει όλα τα μυστικά της στον τάφο!.. Σε όσους την πιέζουν φορτικά να μιλήσει, απαντά: «Δεν έχω δικαίωμα να σπάσω την σιωπή μέσα στην οποία επέλεξε να ζήσει ο Πρόεδρος. Είμαι υποχρεωμένη να σεβαστώ αυτό το οποίο ήθελε Εκείνος: Δεν ήθελε να μιλήσει, κι εγώ δεν δικαιούμαι να πώ τίποτα για λογαριασμό του»!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα Στόχος