Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: «Έβλεπα μια μελαχρινή γυναίκα να κινείται ύποπτα για πέντε ημέρες» λέει πρώην αστυνομικός

Μια σημαντική μαρτυρία έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές για τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα – Πού εστιάζουν ...

vitrioli-kallithea543534

Μια σημαντική μαρτυρία έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές για τη γυναίκα που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα – Πού εστιάζουν οι αρχές

Νέα στοιχεία έρχεται να προσθέσει στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα, η μαρτυρία ενός πρώην αστυνομικού που σύχναζε δίπλα από την επιχείρηση.




Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha, ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι για πέντε ημέρες πριν την επίθεση, έβλεπε μία μελαχρινή γυναίκα να βρίσκεται καθημερινά στην περιοχή. Όπως τόνισε, η εν λόγω γυναίκα κινείτο ύποπτα.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν εξονυχιστικά τις συνομιλίες στο κινητό τηλέφωνο της 34χρονης αλλά και τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, επιχειρώντας να φτάσουν στα ίχνη της δράστιδος.

«Δεν ήθελε να σκοτώσει την 34χρονη, αλλά να καταστρέψει τη ζωή της»

Για την ψυχοπαθολογία ενός δράστη που επιτίθεται με οξύ και το πώς το θύμα θα το διαχειριστεί μίλησε ψυχολόγος, ενώ οι έρευνες βρίσκονται ακόμη στο «σκοτάδι».

«Με βάση τα στοιχεία από την επίθεση, βλέπω μια διάθεση σαδισμού από την πλευρά της δράστιδος», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη, η οποία επιχείρησε να ανιχνεύσει τα βαθύτερα αίτια της σοκαριστικής επίθεσης στην 34χρονη.

Όπως είπε η κυρία Δασκαλάκη, η δράστις της επίθεσης δεν ήθελε, πιθανότατα, να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά ο στόχος της ήταν «να καταστρέψει τη ζωή της». Από τα όσα έχουν προκύψει, «βλέπω μια γυναίκα με εμμονή, που ήθελε να διαπράξει αυτή την επίθεση εναντίον της 34χρονης», είπε η ψυχολόγος, σημειώνοντας ότι η δράστις ήταν αποφασισμένη, ασχέτως αν τελικά η αποτρόπαια πράξη της μπορούσε να οδηγήσει στη σύλληψή της.