Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο-σοκ: Μητέρα σπρώχνει στο νερό για να πνίξει τον 9χρονο αυτιστικό γιο της!

Η 45χρονη απέτυχε την πρώτη φορά - Προσπάθησε και δεύτερη φορά και δυστυχώς τα κατάφερε - Άγνωστο αν η πολιτική αγωγή θα ζητήσει την θα...

video-mother-usa

Η 45χρονη απέτυχε την πρώτη φορά - Προσπάθησε και δεύτερη φορά και δυστυχώς τα κατάφερε - Άγνωστο αν η πολιτική αγωγή θα ζητήσει την θανατική ποινή




Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που έχει καταγράψει τη στιγμή που η 45χρονη Πατρίσια Ρίπλεϊ σπρώχνει και ρίχνει στο νερό τον 9χρονο αυτιστικό γιο της προκειμένου να τον πνίξει.

Ο Αλεχάντρο, όπως ήταν το όνομα του παιδιού, φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή να πέφτει στο νερό σε κανάλι στη Φλόριντα με την μητέρα του να τρέχει μακριά αδιαφορώντας για την τύχη του παιδιού της.

Περιοίκοι που αντιλήφθηκαν το παιδί μέσα στο νερό έσωσαν τον Αλεχάντρο με την μητέρα του, ωστόσο, να μην το βάζει κάτω και να τον πηγαίνει σε μια δεύτερη περιοχή, η οποία ήταν πιο έρημη με αποτέλεσμα ο 9χρονος να πνιγεί.

Τη σορό του Αλεχάντρο εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα περαστικοί.

Το Σάββατο η 45χρονη μεταφέρθηκε στο δικαστήριο το οποίο την προφυλάκισε με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει ένορκη κατάθεσή της στην αστυνομία με την οποία παραδέχεται το έγκλημα.