Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έφυγε από τη ζωή 60χρονος Έλληνας ηθοποιός, χωρίς να το μάθει κανείς!

Αθόρυβα έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες στα 60 του χρόνια ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός. Ο ηθοποιός πέθανε στις 17 Απριλίου ...


Αθόρυβα έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές εβδομάδες στα 60 του χρόνια ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός. Ο ηθοποιός πέθανε στις 17 Απριλίου αλλά τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή χθες το βράδυ ο ηθοποιός και παρουσιαστής Ηλίας Κακλαμάνης μέσω ανάρτησής του στο Facebook.




«Έφυγε. Δεν ήθελα να το κοινοποιήσω… Και γιατί ήταν σχετικά νέος, γιατί ήταν φίλος και γιατί ήταν καλός συνάδελφος. Ήσυχος πάντα με τον καλό το λόγο. Το κάνω γιατί δεν είναι μόνο οι επώνυμοι που όταν φεύγουν πρέπει να βροντοφωνάζουμε πως έφυγαν, αλλά και άνθρωποι όπως ο Ανδρέας Μονογυιός που είχε δώσει θεατρικό «παρών» σε πολλές δουλειές με χαρακτήρα και επαγγελματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσίευση.

Και συνέχισε: «Το κοινοποιώ για να μάθει και το ΣΕΗ -Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – όπου ανήκε και ο φίλος και επί παντός καλλιτεχνικού Σπύρος Μπιμπίλας ότι ο αγαπητός συνάδελφος ‘ΕΦΥΓΕ’ την Μ. Παρασκευή 17 Απριλίου σε ηλικία 60 χρόνων – χθες νύχτα το έμαθα γι’ αυτό φυσικά και κοινοποιώ σήμερα. Αξίζει μια θύμηση για έναν επαγγελματία ηθοποιό. Κρίμα».

Φυσικά, λίγες ώρες αργότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη σειρά του έστειλε το δικό του τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μονογυιό

«Με λύπη ο καλός συνάδελφος Ηλίας Κακλαμάνης μας ανακοίνωσε ένα θλιβερό συμβάν …. Πριν μέρες στις 17 του Απρίλη Μεγ. Παρασκευή εν μέσω καραντίνας έφυγε ένας αθόρυβος καλός συνάδελφος στα 60 του.. Ο Ανδρέας Μονογυιός. Το μάθαμε αργά δυστυχώς..Καλό του ταξίδι….».

Ο Ανδρέας Μονογυιός είχε συμμετάσχει σε βιντεοταινίες της δεκαετίας του ’80 και στις τηλεοπτικές σειρές του ΑΝΤ1 «Σοφία Ορθή», «Μάλιστα Κύριε», «Μια νύχτα σαν κι αυτή», «Διπλανή πόρτα»

Στις 24 Μαΐου ημέρα Κυριακή 10.00 πμ θα τελεστεί το 40 ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου Ανδρέα Μονογυιου στον Ιερό ναό Παναγίας Παλατιανης.