Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λουκέτο και 5.000 πρόστιμο σε μπαρ στην Κηφισιά για take away κοκτέιλ

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το βράδυ της Τρίτης και σφράγισαν το κατάστημα Λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στο γνωστό μπαρ ...

recipe-kifisia

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο το βράδυ της Τρίτης και σφράγισαν το κατάστημα

Λουκέτο και πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στο γνωστό μπαρ στην Κηφισιά το οποίο το βράδυ της Τρίτης σέρβιρε take away κοκτέιλς προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου.




Το εν λόγω κατάστημα ήταν το μοναδικό σε μια περιοχή που βρίθει από παρόμοιες επιχειρήσεις, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες συμμορφωθηκαν στις οδηγίες της κυβέρνησης και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους για take away σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών.

Οι υπεύθυνοι λοιπόν του εν λόγω μπαρ επικοινώνησαν την υπηρεσία take away ποτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλαμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας κατόπιν ενημέρωσης από τον δήμαρχο της Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ για να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο αλλά δεν τον εντόπισαν.

Το νέο μαθεύτηκε πολύ γρήγορα καθώς στιγμιότυπα ανέβαιναν από τους πελάτες στα προφίλ τους σε Facebook και Instagram με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

antidraseis