Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑ ΚΟΡΟΪΔΟ... (Ηχητικό) 3 ακίνητα σε μετανάστες, με ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω ΜΚΟ, μισθώνει ο Παπαδημούλης

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη και ειδικά με τα 8 ακίνητα που αγόρασε το 2018 έναντι 360.000 ε...



Μετά το σάλο που προκλήθηκε για το πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη και ειδικά με τα 8 ακίνητα που αγόρασε το 2018 έναντι 360.000 ευρώ συνολικά, ο ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να περάσει στην αντεπίθεση, ομολόγησε πως 3 από αυτά τα ακίνητα τα μισθώνει σε μετανάστες μέσω του προγράμματος "Εστία".







Παραχωρώντας ραδιοφωνική συνέντευξη "Στο Κόκκινο", ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε πως 3 από τα διαμερίσματα αυτά φιλοξενούν μετανάστες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος "Εστία". Συπλήρωσε δε, πως: "Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα 2 μου παιδιά, είναι τριων δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό και φιλοξενούν πρόσφυγες".

Ειρωνεύτηκε, μάλιστα, τους επικριτές του, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτοί δεν μας έλεγαν: αν θέλετε πρόσφυγες να τους πάρετε σπίτια σας;".


Τι είναι το πρόγραμμα "Εστία" που επικαλείται ο Παπαδημούλης:

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες συνεργάζεται με την ελληνική Κυβέρνηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για την παροχή στέγασης σε διαμερίσματα και τη στήριξη μέσω προπληρωμένων καρτών των προσφύγων και αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση – ESTIA, με την χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.